Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chet atkins Songtekst: i want to be happy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chet atkins - i want to be happy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i want to be happy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chet atkins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chet atkins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i want to be happy .

Origineel

I'm a very ordinary man Trying to work out life's happy plan Doing unto others as I'd like to have them doing unto me When I find a very lonely soul Soon be-kindaes my only goal I feel so much better when I tell them my philosophy I want to be happy But I won't be happy Till I make you happy too. Life's really worth living When we are mirth giving Why can't I give some to you When skies are gray and you say you are blue I'll send the sun smiling through I want to be happy But I won't be happy Till I make you happy too. When skies are gray and you say you are blue I'll send the sun smiling through I want to be happy But I won't be happy Till I make you happy too.

 

Vertaling

Ik ben een heel gewone man Proberen het gelukkige plan van het leven uit te werken Anderen behandelen zoals ik zou willen dat ze mij dit aandoen Als ik een heel eenzame ziel vind Wordt binnenkort mijn enige doel Ik voel me zoveel beter als ik ze mijn filosofie vertel Ik wil gelukkig zijn Maar ik zal niet blij zijn Tot ik jou ook gelukkig maak. Het leven is echt de moeite waard Als we blij zijn met geven Waarom kan ik je er niet een paar geven Als de lucht grijs is en je zegt dat je blauw bent Ik stuur de zon glimlachend door Ik wil gelukkig zijn Maar ik zal niet blij zijn Tot ik jou ook gelukkig maak. Als de lucht grijs is en je zegt dat je blauw bent Ik stuur de zon glimlachend door Ik wil gelukkig zijn Maar ik zal niet blij zijn Tot ik jou ook gelukkig maak.