Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chet baker Songtekst: almost like being in love from brigadoon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chet baker - almost like being in love from brigadoon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van almost like being in love from brigadoon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chet baker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chet baker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals almost like being in love from brigadoon .

Origineel

What a day this has been! What a rare mood I'm in! Why, it's almost like being in love There's a smile on my face For the whole human race Why it's almost like being in love All the music of life seems to be Like a bell that is ringing for me And from the way that I feel When the bell starts to peal I would swear I was falling I could swear I was falling It's almost like being in love

 

Vertaling

Wat een dag is dit geweest! Wat een zeldzame stemming ben ik in! Waarom, het is bijna alsof ik verliefd ben Er is een glimlach op mijn gezicht Voor het hele menselijke ras Waarom het bijna is alsof ik verliefd ben Al de muziek van het leven lijkt te zijn Als een bel die voor mij rinkelt En van de manier waarop ik me voel Wanneer de bel begint te luiden zou ik zweren dat ik viel Ik zou zweren dat ik viel Het is bijna alsof ik verliefd ben