Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Chi Coltrane Songtekst: You Were My Friend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Chi Coltrane - You Were My Friend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Were My Friend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Chi Coltrane! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter C van Chi Coltrane en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Were My Friend .

Origineel

You came in my home and took from me All that I had to give I thought that we would be good friends For as long as we should live I had some past experience with People just like you But I never thought you were that kind So what was I to do You were my friend, you were my friend You were my friend, you were my friend How could you let me down? You were my friend How can you stand and lie to me And look me in the face I wish I knew what strange disease Could make you act that way All the things we did together I've known you for so long I always did believe in you How could I be so wrong? You were my friend, you were my friend You were my friend, you were my friend How could you let me down? You were my friend I guess for the sake of all we had I should try to understand But it just doesn't make much sense to me To trust in you again I wish we could forget it all But I don't think that we can Oh, why did this ever happen to us? My best and dearest friend You were my friend, you were my friend You were my friend, you were my friend How could you let me down? You were my friend Well I guess that friendships All come to an end

 

Vertaling

Je kwam in mijn huis en nam van mij af Alles wat ik moest geven Ik dacht dat we goede vrienden zouden zijn Zolang we moeten leven Ik heb wat ervaring gehad met Mensen zoals jij Maar ik dacht nooit dat je dat soort was Dus wat was ik te doen Je was mijn vriend, je was mijn vriend Je was mijn vriend, je was mijn vriend Hoe zou je me kunnen laten? Je was mijn vriend Hoe kan je me staan ??en liggen? En kijk me in het gezicht Ik wou dat ik wist welke vreemde ziekte Zou je op die manier kunnen doen Alle dingen die we samen hebben gedaan Ik ken je zo lang Ik geloofde altijd in jou Hoe kan ik zo verkeerd zijn? Je was mijn vriend, je was mijn vriend Je was mijn vriend, je was mijn vriend Hoe zou je me kunnen laten? Je was mijn vriend Ik raad ter wille van alles wat we hadden Ik zou moeten begrijpen Maar het geeft me niet veel zin Om u weer te vertrouwen Ik wou dat we het allemaal konden vergeten Maar ik denk niet dat we dat kunnen Oh, waarom is dit ooit met ons gebeurd? Mijn beste en liefste vriend Je was mijn vriend, je was mijn vriend Je was mijn vriend, je was mijn vriend Hoe zou je me kunnen laten? Je was mijn vriend Nou, ik raad die vriendschappen aan Alles komt tot een einde