Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Chicago Songtekst: If You Leave Me Now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Chicago - If You Leave Me Now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van If You Leave Me Now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Chicago! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter C van Chicago en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals If You Leave Me Now .

Origineel

If you leave me now, you´ll take away the biggest part of me
Ooh, no baby please don´t go
And if you leave me now, you´ll take away the very heart of me
Ooh, no baby please don´t go
Ooh girl, I just want you to stay

A love like ours is love that´s hard to find
How could we let it slip away
We´ve come too far to leave it all behind
How could we end it all this way
When tomorrow comes and we´ll both regret
The things we said today

 

Vertaling

Als je me nu verlaat, neem je het grootste deel van me weg
Ooh, nee lieverd, ga alsjeblieft niet weg
En als je me nu verlaat, neem je mijn hele hart weg
Ooh, nee lieverd, ga alsjeblieft niet weg
Ooh meisje, ik wil dat je blijft

Een liefde als de onze is een liefde, die moeilijk is te vinden
Waarom moeten we er dan een eind aan maken
We zijn te ver om het allemaal achter te laten
Hoe kunnen we er een eind aan maken, nu we zover gekomen zijn
Als morgen komt en we beiden spijt zullen hebben van
De dingen die we vandaag gezegd hebben