Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Chicago Songtekst: Make Me Smile

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Chicago - Make Me Smile ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Make Me Smile? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Chicago! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter C van Chicago en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Make Me Smile .

Origineel

Children play in the park, they don't know
I'm alone in the dark, even though
Time and time again I see your face smiling inside

I'm so happy
That you love me
Life is lovely
When you're near me
Tell me you will stay
Make me smile

Living life is just a game so they say
All the games we used to play fade away
We may now enjoy the dreams we shared so long ago

Oh my darling
Got to have you
Feel the magic
When I hold you
Cry sweet tears of joy
Touch the sky

 

Vertaling

Kinderen spelen in het park, ze weten niet
Dat ik alleen in het donker zit, hoewel
Ik van tijd tot tijd je lachende gezicht van binnen zie

Ik ben zo blij
Dat je van me houdt
Het leven is mooi
Als je bij me bent
Zeg me dat je zal blijven
Laat me glimlachen

Het leven leven is een spel, zegt men
Alle spellen die we vroeger speelden vervagen
Misschien genieten we nu van dromen die we lang geleden deelden

Oh schat
Moet je hebben
Voel de magie
Als ik je vasthoud
Huil zoete tranen van vreugde
Raak de lucht aan