Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chico buarque Songtekst: eu te amo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chico buarque - eu te amo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu te amo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chico buarque! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chico buarque en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu te amo .

Origineel

Ah, se já perdemos a noção da hora Se juntos já jogamos tudo fora Me conta agorao hei de partir Se, ao te conhecer, dei pra sonhar, fiz tantos desvarios Rompi o mundo, queimei meus navios Me diz pra onde é que inda posso ir Se nós, nas travessuras das noites eternas Já confundimos tanto as nossas pernas Diz que pernas eu devo seguir Se entornaste a nossa sorte pelo chão Se na bagunça do teu coração Meu sangue errou de veia e se perdeu Como, se na desordem do armário embutido Meu paletó enlaça o teu vestido E o meu sapato inda pisa no teu Como, se nos amamos feito dois pagãos Teus seios inda estão nas minhas mãos Me explica que cara eu vou sair Não, acho que estás te fazendo de tonta Te dei meus olhos pra tomares conta Agora contao hei de partir André Velloso - Rio de Janeiro, Brazil

 

Vertaling

Ah, als we de tijd al uit het oog zijn verloren Als we samen al alles weggooien Zeg me nu dat ik vertrek Als ik, toen ik je ontmoette, droomde, heb ik zo veel gejuich gedaan Ik heb de wereld gebroken, ik heb mijn schepen verbrand Zeg me waar ik nog heen kan Als we, in de capriolen van eeuwige nachten We hebben onze benen al zo verward Vertel me welke benen ik moet volgen Als je ons geluk op de grond hebt gemorst Als in de puinhoop van je hart Mijn bloed miste een ader en ging verloren Zoals, als in de rommel van de ingebouwde kast Mijn jas bindt je jurk En mijn schoen stapt nog steeds op die van jou Zoals, als we van elkaar houden als twee heidenen Je borsten liggen nog steeds in mijn handen Leg me uit met welke man ik uitga Nee, ik denk dat je jezelf belachelijk maakt Ik heb je mijn ogen gegeven om op te passen Nu ga ik weg Andrà © Velloso - Rio de Janeiro, Brazilië