Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chico buarque Songtekst: gota d gua

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chico buarque - gota d gua ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gota d gua? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chico buarque! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chico buarque en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gota d gua .

Origineel

J lhe dei meu corpo, minha alegria J estanquei meu sangue quando fervia Olha a voz que me resta Olha a veia que salta Olha a gota que falta Pro desfecho da festa Por favor Deixe em paz meu corao Que ele um pote at aqui de mgoa E qualquer desateno, faa no Pode ser a gota d'gua Andr Velloso - Rio de Janeiro, Brazil [email protected]

 

Vertaling

Ik heb je mijn lichaam gegeven, mijn vreugde Ik stopte mijn bloed toen het kookte Kijk naar de stem die ik nog heb Kijk naar de springende ader Kijk naar de ontbrekende druppel Pro party-uitkomst Alstublieft Laat mijn hart met rust Dat hij hier een pot is En elk gebrek aan aandacht, niet doen Het zou de laatste druppel kunnen zijn Andr Velloso - Rio de Janeiro, Brazilië [email protected]