Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chico buarque Songtekst: joo e maria

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chico buarque - joo e maria ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van joo e maria? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chico buarque! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chico buarque en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals joo e maria .

Origineel

Agora eu era o herói E o meu cavalo só falava inglês A noiva do cowboy Era você além das outras três Eu enfrentava os batalhões Os alemães e seus canhões Guardava o meu bodoque E ensaiava o rock para as matinês Agora eu era o rei Era o bedel e era também juiz E pela minha lei A gente era obrigado a ser feliz E você era a princesa que eu fiz coroar E era tão linda de se admirar Que andava nua pelo meu país Não, não fuja não Finja que agora eu era o seu brinquedo Eu era o seu pião O seu bicho preferido Vem, me dê a mão A gente agora já não tinha medo No tempo da maldade acho que a gente nem tinha nascido Agora era fatal Que o faz-de-conta terminasse assim Pra lá deste quintal Era uma noite que não tem mais fim Pois você sumiu no mundo sem me avisar E agora eu era um louco a perguntar O que é que a vida vai fazer de mim?

 

Vertaling

Nu was ik de held En mijn paard sprak alleen Engels The Cowboy Bride Jij was het, naast de andere drie Ik stond tegenover de bataljons De Duitsers en hun kanonnen Ik heb mijn bodok bewaard En repeteerde rock voor matinees Nu was ik de koning Hij was de bedel en was ook rechter En volgens mijn wet We werden gedwongen gelukkig te zijn En jij was de prinses die ik tot kroon maakte En het was zo mooi om te bewonderen Dat liep naakt door mijn land Nee, ren niet weg, niet Doe net alsof ik je speeltje was Ik was je grote lul Je favoriete dier Kom, geef me je hand We waren nu niet meer bang In tijden van kwaad denk ik dat we niet eens geboren zijn Nu was het dodelijk Die schijn eindigde zo Buiten deze tuin Het was een nacht zonder einde Omdat je in de wereld bent verdwenen zonder het me te vertellen En nu was ik gek om het te vragen Wat zal het leven met mij doen?