Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chico rey e parana Songtekst: amor de pobre

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chico rey e parana - amor de pobre ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor de pobre? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chico rey e parana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chico rey e parana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor de pobre .

Origineel

É madrugada dormir não consigo. Meu amor foi embora, me falta carinho. É mais uma noite rolando na cama. Sentindo o drama de um homem sozinho. A minha pobreza é culpada de tudo. Até fiquei mudo ao vê-la partir. Num carro de luxo nos braços de um nobre. Por eu ser tão pobre não pude impedir. Vai amor por este mundo sem fim. Vai amor lembrando um pouquinho de mim. Vai amor de saudade estou chorando. Se um dia deixar de ser nobre. Na vida de pobre estarei te esperando

 

Vertaling

Het is ochtend. Ik kan niet slapen. Mijn liefde is weg, ik mis genegenheid. Het is weer een nacht rollen in bed. Het drama voelen van een man alleen. Mijn armoede is de schuld van alles. Ik was zelfs stom om haar te zien gaan. In een luxe auto in de armen van een edelman. Omdat ik zo arm was, kon ik haar niet tegenhouden. Ga, liefste, door deze eindeloze wereld. Ga, mijn liefste, herinner je een klein beetje van mij. Ga, liefste, ik huil van verlangen. Als ik op een dag niet meer nobel ben. In het leven van de armen zal ik op je wachten