Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chico rey e parana Songtekst: espinho na cama (part. teodoro e sampaio)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chico rey e parana - espinho na cama (part. teodoro e sampaio) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van espinho na cama (part. teodoro e sampaio)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chico rey e parana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chico rey e parana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals espinho na cama (part. teodoro e sampaio) .

Origineel

Já é madrugada e o sono não chega. Me viro na cama pra lá e pra cá. Fumo um cigarro e outro cigarro. Sentindo a saudade no peito a queimar. Deito e me levanto, me levanto e deito. A noite pra mim é um martírio profundo. O cinzeiro cheio de cinzas e bitucas. É a testemunha das noites de angústias. E eu não consigo dormir um segundo. As lágrimas roubam meu sono. No triste abandono do amor primeiro. Eu choro triste amargurado. Por que ao meu lado sobra um travesseiro. São noites de triste amargura. Só desventura minha alma reclama. Sentindo a falta de alguém. Parece que tem espinho na cama. Sentindo a falta de alguém. Parece que tem espinho na cama

 

Vertaling

Het is ochtend en de slaap komt niet. Ik rol in bed en draai heen en weer. Ik rook een sigaret en nog een sigaret. Voelde de nostalgie in de borst branden. Ik ga liggen en sta op, sta op en ga liggen. De nacht is voor mij een diep martelaarschap. De asbak vol as en sigaretten. Het is de getuige van de nachten van angst. En ik kan geen seconde slapen. De tranen stelen mijn slaap. In de trieste verlating van de eerste liefde. Ik huil trieste bittere tranen. Waarom ligt er naast mij nog een kussen. Dit zijn nachten van droevige bitterheid. Alleen ongeluk klaagt mijn ziel. Ik mis iemand. Het lijkt erop dat er een doorn in het bed zit. Het gemis van iemand voelen. Het lijkt erop dat er een doorn in het bed zit