Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chico rey e parana Songtekst: palco iluminado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chico rey e parana - palco iluminado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van palco iluminado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chico rey e parana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chico rey e parana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals palco iluminado .

Origineel

Faço deste palco um chão de estrelas. o meu mundo a minha vida. tudo que me representa. fica bem mais forte ainda. Graças dou ao meu bom Deus. o privilégio de cantar. tenho a sensação que anjos. descem pra me acompanhar. Nas canções escrevo amor a relva. a flor, o mar sagrado. todas emoções que vivem. os casais apaixonados. Faço isso porque amo. e ai de mim se eu me calar. não tem o dinheiro que pague. ver a multidão cantar. Neste palco iluminado. lembro amores de outrora. deixo o coração chorar. com o ponteio da viola. Chora viola, chora viola. chora. Nesse palco iluminado. vai voando pensamentos. coração descompassado. traz de volta sentimentos. Chora viola, chora viola. chora

 

Vertaling

Ik maak van dit podium een vloer van sterren. mijn wereld, mijn leven. alles wat mij vertegenwoordigt. wordt nog sterker. Ik dank mijn goede God. het voorrecht om te zingen. Ik heb het gevoel dat engelen. neerdalen om mij te vergezellen. In mijn liederen schrijf ik liefde voor het gras, voor de bloem, voor de heilige zee, voor alle emoties die in de liefde leven. Ik doe het omdat ik ervan hou. En wee me als ik zwijg. Geen geld kan het betalen. om de menigte te zien zingen. Op dit verlichte podium. Ik herinner me de liefdes van vroeger. Ik laat mijn hart huilen. met de brug van de altviool. Huil viola, huil viola, huil viola, huil. Op dit verlichte podium. Vliegen gedachten weg. Onverzoenlijke harten. Breng gevoelens terug. Chora viola, chora viola. chora viola. chora