Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chico rey e parana Songtekst: por conta do desejo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chico rey e parana - por conta do desejo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van por conta do desejo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chico rey e parana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chico rey e parana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals por conta do desejo .

Origineel

As vezes me pergunto onde foi que eu errei. Por que não estamos juntos, juro que não sei. O que havia entre a gente parecia não ter fim. Como pode tanto amor se acabar assim. E na realidade não se acabou. Esta dor dentro do peito diz que eu estou. Te amando mais que nunca apesar da solidão. Cada vez fica mais forte a minha paixão. Meu amor precisamos dar um jeito na saudade. De sair quem sabe só por amizade. Já faz tanto tempo que eu não te vejo. Vem amor que a noite torna os sonhos em realidade. E a gente faz o que tiver vontade. Tudo mais fica por conta do desejo. Eu sinto que você também não me esqueceu. E por isso está sofrendo tanto quanto eu. Você deve estar achando a sua vida tão ruim. Na certeza tem vontade de voltar pra mim

 

Vertaling

Soms vraag ik me af waar ik fout ging. Waarom we niet samen zijn, ik zweer dat ik het niet weet. Wat er tussen ons was leek eindeloos. Hoe kan zoveel liefde zo eindigen. En het eindigde niet echt. Deze pijn in mijn borst zegt dat ik het ben. Ik hou meer van je dan ooit, ondanks de eenzaamheid. Mijn passie wordt elke dag sterker. Mijn liefste, we moeten onze heimwee oplossen. We gaan uit, misschien alleen voor de vriendschap. Het is zo lang geleden dat ik je gezien heb. Kom liefje, de nacht maakt dromen waar. En we doen wat we willen. Al het andere wordt aan de wens overgelaten. Ik heb het gevoel dat je mij ook niet vergeten bent. En dat is waarom je zo lijdt als ik. Je moet je leven zo slecht vinden. Je hebt toch wel zin om bij me terug te komen...