Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chico rey e parana Songtekst: solidão é um bicho chato

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chico rey e parana - solidão é um bicho chato ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van solidão é um bicho chato? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chico rey e parana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chico rey e parana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals solidão é um bicho chato .

Origineel

Não ligue se alguém te contar. Que já chorei por ela. Não é vergonha nesse mundo. Chorar por amor. Eu já quebrei a casa inteira. De saudade dela. Cochilei sobre a calçada. Chorando de dor. Ai ai ai esse amor não tem dó de mim. Sabe que eu tô sofrendo assim. E não vem me ver. Ai ai ai solidão é um bicho chato. Coração tá pagando o pato. Vai onde vai sem você. Não ligue se alguém te contar. Que já bati o carro. Até briguei com os amigos. Só por causa dela. Enchi a cara de paixão. Cachaça e cigarro. E tenho que admitir. Que não vivo sem ela

 

Vertaling

Vind je het niet erg als iemand het je vertelt. Dat ik voor haar gehuild heb. Er is geen schaamte in deze wereld Huilend om liefde. Ik heb het hele huis kapot gemaakt Ik mis haar. Ik ben ingedommeld op de stoep Huilen van de pijn. Deze liefde heeft geen medelijden met mij. Hij weet dat ik zo lijd. En komt me niet opzoeken. Eenzaamheid is een pijn in de kont. Mijn hart betaalt de prijs. Het gaat waar het gaat zonder jou. Vind je het niet erg als iemand het je vertelt. Ik heb mijn auto in de prak gereden. Ik heb zelfs met vrienden gevochten. Alleen vanwege haar. Ik heb mijn gezicht volgepropt met passie. Drank en sigaretten. En ik moet toegeven. Ik kan niet zonder haar leven.