Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chico rey e parana Songtekst: tá com raiva de mim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chico rey e parana - tá com raiva de mim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tá com raiva de mim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chico rey e parana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chico rey e parana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tá com raiva de mim .

Origineel

A solidão que dormiu comigo,. não conseguiu o meu corpo aquecer,. de madrugada gritei seu nome. Chorando sem perceber,. mas a saudade mentiu pra mim. ela não trouxe você. Tá faltando a flor. Tá sobrando espinhos. machucando o meu coração,. morrendo de amor,. to aqui sozinho nas garras da solidão. Refrão:. Tá doendo que sufoco, meu amor tá com raiva de mim. Tó sofrendo feito louco vida minha não faz assim

 

Vertaling

De eenzaamheid die met mij sliep,. kon mijn lichaam niet verwarmen,. bij dageraad riep ik je naam. Huilen zonder het te beseffen, maar het verlangen loog tegen me. Het heeft je niet gebracht. De bloem is weg. Ik mis de bloem, ik mis de doornen, ik doe mijn hart pijn, sterf van liefde, hier alleen in de greep van eenzaamheid. Refrein. Ik stik, mijn liefde is boos op me. Ik lijd als een gek, mijn leven gaat niet zo.