Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chico rey e parana Songtekst: trinta dias de saudade

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chico rey e parana - trinta dias de saudade ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trinta dias de saudade? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chico rey e parana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chico rey e parana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trinta dias de saudade .

Origineel

Minha querida não chore não. O Mês que vem eu volto pra você. Sinceramente estou apaixonado. E não consigo viver sem você. Eu não queria, mas aconteceu. Talvez porque sou muito amoroso. Eu não queria mas o seu jeitinho. Foi a razão que apaixonei de novo. Agora Vou espera-la pra vê-la outra vez. Pra disfarçar esta saudade eu fico. De cara cheia trinta dias por mês. Não dava tempo de dizer adeus. O monobloco estava de partida. Somente um beijo meio apressado. Aconteceu em nossa despedida. Quatro semanas cheia de saudade. Eu novamente iria ver passar. Se o peito encher de saudade. Eu encho a cara pra desabafar

 

Vertaling

Lieverd, niet huilen. Volgende maand kom ik bij je terug. Eerlijk gezegd, ben ik verliefd. En ik kan niet leven zonder jou. Ik wilde het niet, maar het gebeurde. Misschien omdat ik te liefdevol ben. Ik wilde niet maar je kleine weg. Dat is de reden dat ik weer verliefd werd. Nu zal ik wachten tot ik je weer zie. Om dit verlangen te verhullen blijf ik. Met mijn gezicht vol dertig dagen per maand. Er was geen tijd om afscheid te nemen. Het monoblock ging weg. Alleen een half overhaaste kus. Het gebeurde bij ons afscheid. Vier weken vol verlangen. Ik zou het weer doorstaan. Als de borstkas zich vult met verlangen. Ik vul mijn gezicht om het eruit te laten