Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chiddy bang Songtekst: danger zone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chiddy bang - danger zone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van danger zone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chiddy bang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chiddy bang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals danger zone .

Origineel

You know me, I'm a upscale character Haters, we ain't mad at ya To the penthouse we go It's time to grind now, so we gotta shine now Never take a time out Leave 'em in the danger zone You know me, I'm a upscale character There is not a challenger To the front page we go It's time to grind now, so we gotta shine now Never take a time out Now you're in the danger zone They in the danger zone I'm in a major zone They stereotype me, they thought my name Jerome Because my skin is dark, I witness art Watch me as I come up from the bottom and ascend the charts, And then I spark I play this right Fork in the road, I made a right Try to take off while them haters just delay the flight I know you watchin' me Them other boys sloppy My flow is dead on, now where's the autopsy? Whores watch me, say hello to my stainless, Got my hand in the cookie jar, visions of being famous, I'm saying You know me, I'm a upscale character Haters, we ain't mad at ya To the penthouse we go It's time to grind now, so we gotta shine now Never take a time out Leave 'em in the danger zone You know me, I'm a upscale character There is not a challenger To the front page we go It's time to grind now, so we gotta shine now Never take a time out Now you're in the danger zone Yeah, my composition is remarkable I am a molecule, they are just a particle And this a article, so you can read all about it And are they messing with us? I doubt it The road less traveled, I'm sorry I'll reroute it And this goes out to everyone that shot me down and doubted Now I'm cumulusly clouded Serious, higher than a Nimbus I swear, I'm on the scene like forensics Just check the stylo We know heat flow Them A&Rs; tryin' to find me like Nemo, I mean it You know me, I'm a upscale character Haters, we ain't mad at ya To the penthouse we go It's time to grind now, so we gotta shine now Never take a time out Leave 'em in the danger zone You know me, I'm a upscale character There is not a challenger To the front page we go It's time to grind now, so we gotta shine now Never take a time out Now you're in the danger zone

 

Vertaling

Je kent me, ik ben een luxe persoon Haters, we zijn niet boos op jullie To the penthouse we go Het is nu tijd om te malen, dus we moeten nu schitteren Neem nooit een time-out Laat ze in de gevarenzone Je kent me, ik ben een luxe figuur Er is geen uitdager Naar de voorpagina gaan we Het is nu tijd om te malen, dus we moeten nu schitteren Neem nooit een time-out Nu ben je in de gevarenzone Zij in de gevarenzone I'm in a major zone They stereotype me, they thought my name Jerome Omdat mijn huid donker is, ben ik getuige van kunst Kijk naar me als ik van de bodem kom en de hitlijsten bestijg, And then I spark I play this right Fork in the road, I made a right Try to take off while them haters just delay the flight I know you watchin' me The other boys sloppy My flow is dead on, now where's the autopsy? Whores watch me, say hello to my stainless, Got my hand in the cookie jar, visions of being famous, I'm saying Je kent me, ik ben een luxe figuur Haters, we zijn niet boos op jullie To the penthouse we go Het is nu tijd om te malen, dus we moeten nu schitteren Neem nooit een time-out Laat ze in de gevarenzone Je kent me, Ik ben een upscale karakter Er is geen uitdager Naar de voorpagina gaan we Het is nu tijd om te malen, dus we moeten nu schitteren Never take a time out Nu ben je in de gevarenzone Ja, mijn samenstelling is opmerkelijk Ik ben een molecuul, zij zijn maar een deeltje En dit is een artikel, dus je kunt er alles over lezen En zijn ze aan het rotzooien met ons? Ik betwijfel het. De minder bereisde weg, het spijt me, ik zal hem omleiden En dit gaat uit naar iedereen die me neerschoot en twijfelde Nu ben ik cumulus bewolkt Serieus, hoger dan een Nimbus I swear, I'm on the scene like forensics Controleer gewoon de stijl. We know heat flow Die A&R's, proberen me te vinden zoals Nemo, ik meen het Je kent me, ik ben een luxe figuur Haters, we zijn niet boos op jullie To the penthouse we go Het is nu tijd om te malen, dus we moeten nu schitteren Never take a time out Laat ze in de gevarenzone You know me, I'm a upscale character Er is geen uitdager Naar de voorpagina gaan we Het is nu tijd om te malen, dus we moeten nu schitteren Never take a time out Nu ben je in de gevarenzone