Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chiddy bang Songtekst: twitter freestyle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chiddy bang - twitter freestyle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van twitter freestyle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chiddy bang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chiddy bang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals twitter freestyle .

Origineel

put your hands up (repeat) young .. i am kicking to the ... .. i am about to touch .. my window is full i swear to god i just put it on a .. list .. i am almost sipping on the speaker .. i am gonna say it hold up hold up i ain't even .. i am gonna keep spitting hold up hold up i am down with it cause when it comes to rap i am ...

 

Vertaling

doe je handen omhoog (herhaal) jonge .. ik schop naar de ... ...ik sta op het punt te raken... mijn raam is vol. ik zweer bij god ik zet het gewoon op een .. lijst .. Ik ben bijna aan het zuipen op de luidspreker ...ik ga het zeggen. Wacht even. Ik ben niet eens .. Ik ga blijven spugen Wacht even. Ik ben er klaar mee, want als het op rap aankomt, ben ik...