Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chief keef Songtekst: foreign

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chief keef - foreign ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van foreign? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chief keef! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chief keef en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals foreign .

Origineel

[Intro] All these foreigns, all these foreign Tell me what you see foreign, foreign, foreign Tell me what you see all these foreign (9x) Take a look outside my house, tell me what you see foreign (9x) All these foreigns, all these foreigns, all these... [Hook] All these foreigns (19x) all these Foreigns (9x) Take a look outside my house, tell me what you see foreign (9x) [Verse] When I pull off in my foreign that bitch sound like a thunderstorm All this ice it got me cold bitch like where my undergarment Ain't have to say that but I'm shitting on you lil boys All these foreigns I need for rehab so for foreign I got a warrant And cause I got all these foreigns I got all these thotties going She say she miss Chinese but he think his thotty foreign That bitch came up to my house, meet me at Doubletree And I be blowing (9x) If that bitch come to the Doubletree, and try to set up me

 

Vertaling

[Intro] Al die buitenlanders, al die buitenlanders Vertel me wat je ziet buitenlands, buitenlands, buitenlands Vertel me wat je ziet al deze buitenlandse (9x) Kijk eens buiten mijn huis, zeg me wat je ziet buitenlands (9x) Al deze vreemdelingen, al deze vreemdelingen, al deze... [Haak] Al deze vreemdelingen (19x) al deze buitenlanders (9x) Kijk eens buiten mijn huis, zeg me wat je ziet vreemd (9x) [Verse] Wanneer ik optrek in mijn buitenlandse dat bitch geluid als een onweersbui Al dit ijs heeft me koud gemaakt, trut, waar is mijn ondergoed? Ik hoef het niet te zeggen, maar ik schijt op jullie, kleine jongens. Al deze buitenlanders heb ik nodig voor rehabilitatie dus voor buitenland heb ik een bevel En omdat ik al die buitenlanders heb, heb ik al die trutten die gaan Ze zegt dat ze Chinees mist, maar hij denkt dat zijn ding buitenlands is. Die trut kwam naar mijn huis, ontmoet me bij Doubletree And I be blowing (9x) Als die trut naar de Doubletree komt, en probeert me te bedriegen