Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chief keef Songtekst: hold me down (snippet)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chief keef - hold me down (snippet) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold me down (snippet)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chief keef! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chief keef en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold me down (snippet) .

Origineel

[Lyrics from Snippet] Hold me down for right now You gotta show me your down I can't be fucking around Bitches can't hold me down Bitches love me Don't bore me Don't do things for me But honestly I only think she fuck wit me Cause I'm getting a lil money And niggas mad Cause im ridin foreign And gettin all dis money But shorty she's my ride or die....

 

Vertaling

[Lyrics from Snippet] Hold me down for right now You gotta show me your down I can't be fucking around Bitches can't hold me down Bitches love me Verveel me niet Doe geen dingen voor mij Maar eerlijk gezegd Ik denk alleen dat ze met me neukt Cause I'm getting a lil money And niggas mad Cause im Ridin Foreign And gettin all dis money But shorty she's my ride or die ....