Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: childish gambino Songtekst: outside

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: childish gambino - outside ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van outside? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van childish gambino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van childish gambino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals outside .

Origineel

I used to dream every night, now I never dream at all Hopin' that it's cause I'm livin' everything I want Used to wake up in a bed between my mom and aunt Playing with this Land Before Time toy from Pizza Hut My dad works nights Putting on a stone face He's saving up so we can get our own place In the projects, man that sounds fancy to me They called me fat nose, my mom say you handsome to me Mrs. Glover ma'am, your son is so advanced But he's acting up in class and keeps peeing in his pants And I just wanna fit in, but nobody was helping me out They talking hood shit and I ain't know what that was about Cause hood shit and black shit is super different So I'm talking hood shit and cool it now like New Edition Mom and dad wouldn't listen They left the Bronx so I wouldn't be that All their friends in NY deal crack It's weird, you think that they'd be proud of 'em But when you leave the hood they think that you look down on 'em The truth is we still struggle on a different plane 7 dollars an hour, WIC vouchers, it's all the same Facebook messaging hopin' that could patch up shit But all they get now is, "Can your son read this script?" There's a world we can visit if we go outside Outside, outside We can follow the road There's a world we can visit if we go outside Outside, outside No one knows There's a world we can visit if we go outside Outside, outside We can follow the road There's a world we can visit if we go outside Outside, outside No one knows Yeah Dad lost his job Mama worked at Mrs. Winner's Gun pulled in her face She still made dinner "Donald watch the meter So they don't turn the lights off" Workin' two jobs so I can get into that white school And I hate it there They all make fun of my clothes and wanna touch my hair And my uncle on that stuff that got my Grandma shook Drug dealers roughed him up and stole his address book He's supposed to pay 'em back He owe 'em money but his bank account is zero So my momma made us sleep with Phillips heads under the pillow Like that would do somethin' But she's got six kids, she's gotta do somethin' She don't want me in a lifestyle like my cousin And he mad cause his father ain't around He lookin' at me now, like "Why you so fuckin' lucky? I had a father too But he ain't around so I'mma take it out on you" We used to say "I love you" Now we only think that shit It feels weird that you're the person I took sink baths with Street took you over I want my cousin back The world sayin' what you are because you're young and black Don't believe 'em You're still that kid that kept the older boys from teasin' For some reason There's a world we can visit if we go outside Outside, outside We can follow the road There's a world we can visit if we go outside Outside, outside No one knows There's a world we can visit if we go outside Outside, outside We can follow the road There's a world we can visit if we go outside Outside, outside No one knows

 

Vertaling

Ik droomde elke nacht, nu droom ik helemaal niet meer Ik hoop dat het is omdat ik leef wat ik wil Werd wakker in een bed tussen mijn moeder en tante Spelen met dit Land Before Time speelgoed van Pizza Hut Mijn vader werkt 's nachts Zetten op een stenen gezicht Hij spaart zodat we onze eigen plek kunnen krijgen In de projecten, man dat klinkt me mooi in de oren Ze noemden me dikke neus, mijn moeder zei dat je knap tegen me was Mevrouw Glover mevrouw, uw zoon is zo geavanceerd Maar hij handelt in de klas en blijft plassen in zijn broek En ik wil er gewoon bijhoren, maar niemand hielp me Ze praten over hood shit en ik weet niet waar dat over ging Want hood shit en black shit is super anders Dus ik heb het over hood shit en cool het nu als New Edition Pappa en mamma wilden niet luisteren Ze verlieten de Bronx, dus dat zou ik niet zijn Al hun vrienden in New York gaan kraken Het is raar, je denkt dat ze er trots op zouden zijn Maar als je de motorkap verlaat, denken ze dat je op ze neerkijkt De waarheid is dat we nog steeds worstelen op een ander vlak 7 dollar per uur, WIC-vouchers, het is allemaal hetzelfde Facebook-berichten hopen dat shit kan worden hersteld Maar alles wat ze nu krijgen is: 'Kan uw zoon dit script lezen?' Er is een wereld die we kunnen bezoeken als we naar buiten gaan Buiten, buiten We kunnen de weg volgen Er is een wereld die we kunnen bezoeken als we naar buiten gaan Buiten, buiten Niemand weet Er is een wereld die we kunnen bezoeken als we naar buiten gaan Buiten, buiten We kunnen de weg volgen Er is een wereld die we kunnen bezoeken als we naar buiten gaan Buiten, buiten Niemand weet Ja Pa verloor zijn baan Mama werkte bij mevrouw Winner's Gun trok haar gezicht in Ze maakte nog steeds eten 'Donald let op de meter Zodat ze de lichten niet uitdoen " Ik heb twee baantjes zodat ik op die witte school kan komen En ik haat het daar Ze lachen allemaal om mijn kleren en willen mijn haar aanraken En mijn oom over dat spul dat mijn oma deed trillen Drugsdealers maakten hem lastig en stalen zijn adresboek Hij zou ze terug moeten betalen Hij is ze geld verschuldigd, maar zijn bankrekening is nul Dus mijn moeder liet ons slapen met Phillips-hoofden onder het kussen Alsof dat iets zou doen Maar ze heeft zes kinderen, ze moet iets doen Ze wil me niet in een levensstijl zoals mijn neef En hij is gek omdat zijn vader er niet is Hij kijkt me nu aan 'Waarom heb je zoveel geluk? Ik had ook een vader Maar hij is niet in de buurt, dus ik neem het op je af " We zeiden altijd "ik hou van je" Nu denken we alleen die shit Het voelt raar dat jij de persoon bent met wie ik gootsteenbaden heb genomen Street heeft je overgenomen Ik wil mijn neef terug De wereld zegt wat je bent omdat je jong en zwart bent Geloof ze niet Je bent nog steeds die jongen die de oudere jongens ervan weerhield Om de een of andere reden Er is een wereld die we kunnen bezoeken als we naar buiten gaan Buiten, buiten We kunnen de weg volgen Er is een wereld die we kunnen bezoeken als we naar buiten gaan Buiten, buiten Niemand weet Er is een wereld die we kunnen bezoeken als we naar buiten gaan Buiten, buiten We kunnen de weg volgen Er is een wereld die we kunnen bezoeken als we naar buiten gaan Buiten, buiten Niemand weet