Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: children of bodom Songtekst: done with everything die for nothing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: children of bodom - done with everything die for nothing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van done with everything die for nothing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van children of bodom! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van children of bodom en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals done with everything die for nothing .

Origineel

Let me bring you down real easy You've got no room left to run So you preach over me like I will never know Go on if they want you to Just for your piece of mind I've got no fucking shame And I will laugh before you die Wonder, Wonder why you wonder Look inside me and you will see What the fuck Can be asunder And you just let me be They got too far So my hands out for me, For beating Let me out To the fact that I don't care Your buried fact, your buried pair Take me away Anyway, that's not my way I don't care, I don't care which way Toss me aside I wont crash I will never trust Done with everything, Die For nothing I'm DONE WITH YOU!

 

Vertaling

Laat me je makkelijk neerhalen. Je hebt geen ruimte meer om te vluchten Dus je preekt over me alsof ik het nooit zal weten Ga maar als ze dat willen Alleen voor je gemoedsrust Ik schaam me verdomme niet En ik zal lachen voor je sterft Vraag je af, vraag je af waarom je je afvraagt Kijk in me en je zult zien Wat er verdomme Kan worden onderbroken En je laat me gewoon zijn Ze zijn te ver gegaan Dus mijn handen uit voor mij, Voor het slaan Laat me eruit Om het feit dat het me niet kan schelen Je begraven feit, je begraven paar Neem me mee Hoe dan ook, dat is niet mijn manier Het kan me niet schelen, het kan me niet schelen welke kant Gooi me opzij Ik zal niet neerstorten Ik zal nooit vertrouwen Klaar met alles, Sterven voor niets ik ben klaar met jou!