Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chimaira Songtekst: destroy and dominate

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chimaira - destroy and dominate ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van destroy and dominate? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chimaira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chimaira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals destroy and dominate .

Origineel

I am the bastard son The expendable one War is in my blood Rage is in my heart The lone wolf inside of me No home, no family Just wanted serenity But you pushed me The lone wolf inside of me Needs to be set free One by one I'll crush you all Day by day, destroy and dominate Blood for blood Destroy and dominate Rejected by society The same one that created me And I don't care what you say anymore I am no longer your slave The lone wolf inside of me Has finally been set free One by one I'll crush you all Day by day, destroy and dominate Blood for blood Destroy and dominate

 

Vertaling

Ik ben de klootzak De vervangbare Oorlog zit in mijn bloed Woede zit in mijn hart De eenzame wolf in mij Geen huis, geen familie Ik wilde gewoon rust Maar je duwde me De eenzame wolf in mij Moet worden vrijgelaten Een voor een Ik verpletter jullie allemaal Vernietig en domineer elke dag Bloed voor bloed Vernietig en domineer Afgewezen door de samenleving Dezelfde die mij heeft gemaakt En het kan me niet meer schelen wat je zegt Ik ben niet langer je slaaf De eenzame wolf in mij Is eindelijk vrijgelaten Een voor een Ik verpletter jullie allemaal Vernietig en domineer elke dag Bloed voor bloed Vernietig en domineer