Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chimaira Songtekst: eyes of a criminal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chimaira - eyes of a criminal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eyes of a criminal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chimaira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chimaira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eyes of a criminal .

Origineel

This rage has ovee No more will I shun These thoughts I've had This lie I've lived I let them put the blame on me Engulfed in hate Retaliate You can't conceal these thoughts You can't disguise this rage You have Overstepped Your boundaries Now I've got I've got your back against the wall Forever trapped Staring through the eyes of a criminal A broken home Left alone An excuse you used Don't bullshit me Save all the breath that you can breathe Engulfed in flames Incinerate You can't conceal my thoughts And you can't disguise my hate

 

Vertaling

Deze woede heeft ovee Ik zal niet meer mijden Deze gedachten die ik heb gehad Deze leugen die ik heb geleefd Ik liet ze mij de schuld geven Verstrikt in haat Vergelden Je kunt deze gedachten niet verbergen Je kunt deze woede niet verbergen Jij hebt Overtrad Uw grenzen Nu heb ik Ik sta met je rug tegen de muur Voor altijd gevangen Staren door de ogen van een crimineel Een kapot huis Alleen gelaten Een excuus dat je gebruikte Hou me niet voor de gek Bewaar alle adem die je kunt ademen In vlammen gehuld Verbranden Je kunt mijn gedachten niet verbergen En je kunt mijn haat niet verbergen