Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chimaira Songtekst: nothing remains

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chimaira - nothing remains ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nothing remains? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chimaira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chimaira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nothing remains .

Origineel

I shout these words, To those who never listened, I pen this letter with the utmost conviction, It's been dark in here, cold and relentless, It's been too long: I can no longer fight this, Too late to change my mind. Nothing remains. I've silenced the pain. All the years passed, No one heard my true feelings. You continued to act like you knew me, Did you ever stop to think that I'd be able, To look in your eyes and say that I'm stable. Too late to change my mind. Nothing remains. I've silenced the pain. Don't tell me that, I'm taking the easy way out. I'm taking the easy way out. No underlying message to figure out, What you got from me is what I put out. What you got from me is what I put out. No one knew a thing about me, Just longing to be accepted, Wait 'til you see what I've be. My lifelessness. Too late to change my mind, Nothing remains. I've silenced the pain.

 

Vertaling

Ik schreeuw deze woorden, Voor degenen die nooit hebben geluisterd, Ik schrijf deze brief met de grootste overtuiging, Het is hier donker geweest, koud en meedogenloos, Het is te lang geleden: ik kan hier niet meer tegen vechten, Te laat om van gedachten te veranderen. Niets blijft over. Ik heb de pijn tot zwijgen gebracht. Alle jaren gingen voorbij, Niemand hoorde mijn ware gevoelens. Je bleef doen alsof je me kende, Heb je er ooit bij stilgestaan ??dat ik zou kunnen, Om in je ogen te kijken en te zeggen dat ik stabiel ben. Te laat om van gedachten te veranderen. Niets blijft over. Ik heb de pijn tot zwijgen gebracht. Vertel me dat niet, Ik neem de gemakkelijke uitweg. Ik neem de gemakkelijke uitweg. Geen onderliggende boodschap om uit te zoeken, Wat je van mij hebt gekregen, is wat ik heb uitgedeeld. Wat je van mij hebt gekregen, is wat ik heb uitgedeeld. Niemand wist iets van mij, Gewoon verlangen om geaccepteerd te worden, Wacht tot je ziet wat ik ben. Mijn levenloosheid. Te laat om van gedachten te veranderen, Niets blijft over. Ik heb de pijn tot zwijgen gebracht.