Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chimaira Songtekst: on broken glass

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chimaira - on broken glass ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on broken glass? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chimaira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chimaira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on broken glass .

Origineel

It's just another sleepless night The hunt is on Looking for anything To fill the void Make me feel alive Take me back to paradise 'Cause I'm walking on broken glass I should know, good things never fucking last The reflections of a shattered past They keep me walking on broken glass A thousand eyes focus Here is your god Which one will sacrifice Their innocence tonight? Don't think twice Take me back to paradise 'Cause I'm walking on broken glass I should know, good things never fucking last The reflections of a shattered past They keep me walking on broken glass The nameless walking with their guide For a chance to meet their god And it just wont stop Can't describe this satisfaction Can't control the chain reaction I employ you to fulfill this greed Insensitive On flesh I feed Wee to my hell Make me feel alive Take me back to paradise 'Cause I'm walking on broken glass I should know, good things never fucking last The reflections of a shattered past They keep me walking on broken glass

 

Vertaling

Het is gewoon weer een slapeloze nacht De jacht is begonnen Op zoek naar iets Om de leegte te vullen Laat me voelen dat ik leef Breng me terug naar het paradijs Omdat ik op gebroken glas loop Ik zou het moeten weten, goede dingen blijven nooit duren De weerspiegelingen van een verbrijzeld verleden Ze laten me op gebroken glas lopen Duizend ogen richten zich Hier is je god Welke zal opofferen Hun onschuld vanavond? Denk niet twee keer na Breng me terug naar het paradijs Omdat ik op gebroken glas loop Ik zou het moeten weten, goede dingen blijven nooit duren De weerspiegelingen van een verbrijzeld verleden Ze laten me op gebroken glas lopen Het naamloze wandelen met hun gids Voor een kans om hun god te ontmoeten En het stopt gewoon niet Kan deze tevredenheid niet beschrijven Kan de kettingreactie niet beheersen Ik gebruik je om deze hebzucht te vervullen Ongevoelig Op vlees voed ik Wee mijn hel Laat me voelen dat ik leef Breng me terug naar het paradijs Omdat ik op gebroken glas loop Ik zou het moeten weten, goede dingen blijven nooit duren De weerspiegelingen van een verbrijzeld verleden Ze laten me op gebroken glas lopen