Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: china crisis Songtekst: feel to be driven away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: china crisis - feel to be driven away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feel to be driven away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van china crisis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van china crisis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feel to be driven away .

Origineel

I am a cobra A snake that is Reluctant to talk Or live on grass Passing through electrical fences Uniform and opposition fade I travel distance, make my I make my exit by the tree I hide behind chairs Feel driven away Too smart to answer Questions, always questions

 

Vertaling

Ik ben een cobra Dat is een slang Terughoudend om te praten Of leef op gras Passeren door elektrische hekken Uniform en oppositie vervagen Ik reis afstand, maak mijn Ik verlaat de boom Ik verstop me achter stoelen Voel je verdreven Te slim om te beantwoorden Vragen, altijd vragen