Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: china crisis Songtekst: hands on the wheel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: china crisis - hands on the wheel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hands on the wheel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van china crisis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van china crisis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hands on the wheel .

Origineel

Keep your hands on the wheel boy Tell me all that you feel boy All that you're feeling inside I don't want to have to wake up Just to find out that I'm breaking up Find out that I'm breaking up inside It's all in the past now Nothing's ever gonna last now Nothing's ever meant last now I've got my hands tied together Just keeping in the rainy weather Keeping in the rainy weather inside I don't wanna have to grow old No, I don't wanna have to be told I don't wanna have to unfold my life It's all in the past now Nothing's ever gonna last now Nothing's ever meant last now

 

Vertaling

Houd je handen aan het stuur, jongen Vertel me alles wat je voelt jongen Alles wat je van binnen voelt Ik wil niet wakker worden Gewoon om erachter te komen dat ik uit elkaar ga Kom erachter dat ik van binnen uit elkaar ga Het is nu allemaal verleden tijd Niets zal nu duren Niets is nu als laatste bedoeld Ik heb mijn handen aan elkaar gebonden Gewoon in het regenachtige weer blijven Binnen in het regenachtige weer blijven Ik wil niet oud worden Nee, dat wil ik niet Ik wil mijn leven niet hoeven te ontvouwen Het is nu allemaal verleden tijd Niets zal nu duren Niets is nu als laatste bedoeld