Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: china crisis Songtekst: scream down at me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: china crisis - scream down at me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van scream down at me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van china crisis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van china crisis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals scream down at me .

Origineel

If you could see, what you want to see Would you stop fighting Why should you? Out in a field, in an open field And I talk of my friend I wish I knew more! I should say what I mean I should mean what I say I should say what I mean, say what I mean, say what I mean! I shouldn't be falling to their questions They musn't listen at all Or do they? I can't believe in myself, I should have been there I've no reason at all I've no reason! I should say what I mean I should mean what I say I should say what I mean, say what I mean, say what I mean! Scream down at me! Scream down at me! They got you working They got you working day and night! (scream down at me!) I should say what I mean I should mean what I say I should say what I mean, say what I mean, say what I mean! Scream down at me!

 

Vertaling

Als je kon zien, wat je dan wilt zien Wil je stoppen met vechten? Waarom zou je? In een veld, in een open veld En ik praat over mijn vriend Ik wou dat ik meer wist! Ik moet zeggen wat ik bedoel Ik moet meenen wat ik zeg Ik moet zeggen wat ik bedoel, zeg wat ik bedoel, zeg wat ik bedoel! Ik zou niet op hun vragen moeten vallen Ze luisteren helemaal niet Of toch? Ik kan niet in mezelf geloven, ik had daar moeten zijn Ik heb helemaal geen reden Ik heb geen reden! Ik moet zeggen wat ik bedoel Ik moet meenen wat ik zeg Ik moet zeggen wat ik bedoel, zeg wat ik bedoel, zeg wat ik bedoel! Schreeuw naar me! Schreeuw naar me! Ze hebben je aan het werk Ze hebben je dag en nacht aan het werk! (schreeuw naar me!) Ik moet zeggen wat ik bedoel Ik moet meenen wat ik zeg Ik moet zeggen wat ik bedoel, zeg wat ik bedoel, zeg wat ik bedoel! Schreeuw naar me!