Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: china crisis Songtekst: to you i give

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: china crisis - to you i give ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van to you i give? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van china crisis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van china crisis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals to you i give .

Origineel

Tender love i give to you i always will so happy to know your name so happy to play you at your game met you under two years ago happy tears i cry so happy to call your name so happy even in the Rain CH.. because it`s you i love the most got a smile on my Face from coast to coast don`t you agree ? i`m so happy you are you i`m so happy i am me not a day can go by when i`m not with you there`s no other way i just gotta` be with you forever yours forever and a day we`ll always be together it`s got to be that way CH..

 

Vertaling

Tedere liefde die ik geef voor jou zal ik altijd zo blij om je naam te kennen zo blij om je te spelen in je spel ontmoette je minder dan twee jaar geleden blije tranen huil ik zo blij om je naam te noemen zo blij zelfs in de regen CH .. omdat jij het bent waar ik het meest van hou kreeg een glimlach op mijn gezicht van kust tot kust ben je het daar niet mee eens? Ik ben zo blij dat jij het bent Ik ben zo blij dat ik mezelf ben er kan geen dag voorbijgaan als ik niet bij je ben er is geen andere manier om bij je te zijn voor altijd van jou voor altijd en een dag we zullen altijd samen zijn het moet zo zijn CH ..