Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: china crisis Songtekst: you did cut me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: china crisis - you did cut me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you did cut me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van china crisis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van china crisis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you did cut me .

Origineel

Hear my silence, see my blindness A love ascending, and never ending You did cut me, from the same tree A love incision, my inner vision Loving on our hands and knees Always trying hard to please Never in my life have I Questioned or discovered why Live and discover Take from each other A love believing And never decieving Loving on our hands and knees Always trying hard to please Never in my life have I Questioned or discovered why

 

Vertaling

Hoor mijn stilte, zie mijn blindheid Een opgaande liefde, en nooit eindigend Je hebt me uit dezelfde boom gesneden Een liefdesincisie, mijn innerlijke visie Liefdevol op handen en knieën Altijd hard proberen te behagen Nooit in mijn leven heb ik Gevraagd of ontdekt waarom Leef en ontdek Neem van elkaar EEN liefde geloven En nooit bedrogen Liefdevol op handen en knieën Altijd hard proberen te behagen Nooit in mijn leven heb ik Gevraagd of ontdekt waarom