Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: china drum Songtekst: another toy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: china drum - another toy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van another toy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van china drum! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van china drum en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals another toy .

Origineel

When I'm gone and you are broke, You will find another toy When I'm broke and you have gone, You will find another toy The wind was cutting in so well, I covered up my ears The rain was going through me like a knife It was taking every inch of warmth I had in me I was shaking like I'd never in my life When I'm gone and you are broke, You will find another toy When I'm broke and you have gone, You will find another toy I'm always staring at my watch When I'm there with you I think I've bitten off more than I can chew I think it's one thing I'll never get to learn If you ignore advice you'll end up getting burned I've got no time for me, So I've got no time for you I've got no time to walk along And try and think it through I've got no time for me, So I've got no time for you I've got no time to walk along And try and think it through I've got no time for me, So I've got no time for you I've got no time to walk along And try and think it through I've got no time for me, I've got no time for you I've got no time to walk along And try and think it through It wouldn't be so bad If I was a million miles away I could have come back to live another day I might have even heard you trying to explain But with you I'll never get to see another day When I'm gone and you are broke, You will find another toy When I'm broke and you have gone, You will find another toy When I'm gone and you are broke, You will find another toy When I'm broke and you have gone, You will find another toy You will find another toy You will find another toy, toy, toy, toy, toy, toy, toy, toy, toy You will find, you will find, You will find another toy You will find another toy, You will find another toy When I'm broke and you have gone, You will find another toy When you're broke and I have gone, I will find another toy Another toy

 

Vertaling

Als ik weg ben en jij bent blut, zal je een ander speeltje vinden Als ik blut ben en jij bent weg, zal je een ander speeltje vinden De wind stak er zo in, Ik bedekte mijn oren De regen ging door me heen als een mes Het nam elke centimeter warmte weg die ik in me had. Ik beefde zoals ik nog nooit in mijn leven Als ik weg ben en jij bent blut, zal je een ander speeltje vinden Als ik blut ben en jij bent weg, dan vind je wel een ander speeltje Ik staar altijd naar mijn horloge Wanneer ik daar met jou ben Ik denk dat ik meer heb afgebeten dan ik kan kauwen Ik denk dat het één ding is dat ik nooit zal leren Als je advies negeert, zul je je uiteindelijk verbranden Ik heb geen tijd voor mezelf, dus heb ik ook geen tijd voor jou Ik heb geen tijd om door te lopen En het proberen te doordenken Ik heb geen tijd voor mezelf, Dus heb ik geen tijd voor jou Ik heb geen tijd om door te lopen En probeer er over na te denken Ik heb geen tijd voor mij, Dus heb ik geen tijd voor jou Ik heb geen tijd om door te lopen And try and think it through Ik heb geen tijd voor mij, Ik heb geen tijd voor jou Ik heb geen tijd om door te lopen And try and think it through Het zou niet zo erg zijn If I was a million miles away Ik had terug kunnen komen om een andere dag te leven Ik had je misschien zelfs kunnen horen uitleggen Maar met jou zal ik nooit een andere dag zien Als ik weg ben en jij bent blut, zal je een ander speeltje vinden Als ik blut ben en jij bent weg, Je vindt wel een ander speeltje Als ik weg ben en jij bent blut, Je vindt wel een ander speeltje Wanneer ik blut ben en jij weg bent, Je vindt wel een ander speeltje Je zult een ander stuk speelgoed vinden Je zult een ander stuk speelgoed vinden, stuk speelgoed, stuk speelgoed, stuk speelgoed, stuk speelgoed, stuk speelgoed Je zal vinden, je zal vinden, Je zult nog een stuk speelgoed vinden Je zult een ander stuk speelgoed vinden, Je vindt wel een ander speeltje Als ik blut ben en jij weg bent, Je vindt wel een ander speeltje Als jij blut bent en ik weg ben, Ik vind wel een ander speeltje Nog een speeltje