Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chingy Songtekst: holiday inn super clean version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chingy - holiday inn super clean version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van holiday inn super clean version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chingy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chingy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals holiday inn super clean version .

Origineel

[Snoop Dogg + (Girl)] Bomb, bomb, bomb Ma ooh you got that bomb, know you got it Ma ooh, you got some bomb thang.... Ma I know you got that bomb bomb.... (Whachu doin?) Nothing chillin at the Holidae Inn (Who you wit?) Me and my peeps won't you bring four of your friends (What we gon' do?) Feel on each other and sip on some.... One thing leading to another let the party begin [Chingy + (Girl):] (Whachu doin?) Nothing chillin at the Holidae Inn (Who you wit?) Me and my peeps won't you bring four of your friends (What we gon' do?) Feel on each other and sip on some.... One thing leading to another let the party begin Peeps call me up..... said it's a ho-tel party Just bring the (whoa!) there's already eight shawties I'm on my way (way) let me stop by the store Get a 12 pack of ...., plus an ......, ya know? Now I'm on Highway 270 the Natural Bridge road I'm already....., get thurr I'm a get..... some mo' Pulled up, stop parked, rims still spinning Vallet look like he in the game and must be winning To room 490 I'm headed on my way up There's three girls on the elevator like "wassup" I told em follow me they knew I had it cracking B One said "ain't you that boy that be on B.E.T?" "Ya that's me, Ching-a-ling equipped wit much ding-a-ling" Knock on the door I'm on the scene of things Busted in, Henny bottle to the face! ...... then, feel like my head a...... There's some pretty girls in herre, I heard em whispering Talking bout "that's that dude that sing 'Right Thurr' he glistening" I ain'te to talk (talk) I ain'te to sit (sit) What I came for was to find out who I'm gon hit, aww SHHHHH [Snoop Dogg + (Girl)] (Whachu doin?) Nothing chillin at the Holidae Inn (Who you wit?) Me and my peeps won't you bring four of your friends (What we gon' do?) Feel on each other and sip on some.... One thing leading to another let the party begin [Chingy + (Girl):] (Whachu doin?) Nothing chillin at the Holidae Inn (Who you wit?) Me and my peeps won't you bring four of your friends (What we gon' do?) Feel on each other and sip on some.... One thing leading to another let the party begin Ma showed up "hey, what's the hold up?" Man know what get them............... I...... seeing what's poppin You know what's on my mind,?......... dropping (Ooooo!) knocking on the door (yeahhh), actin' silly The girl said "can I be in yo video" I'm like "yeah!", "oh really?" Now she naked (OOOO!) me I'm just cheesing She gave me a reason to be a damn (Ohh!) Handled that, told ol' G, bring tha camera Then I thought about, no footage as I (Ooooo!) Walked out the bathroom smiling, cats still whiling Sharing the next room wit some girls lookin like they from an island [Snoop Dogg + (Girl)] (Whachu doin?) Nothing chillin at the Holidae Inn (Who you wit?) Me and my peeps won't you bring four of your friends (What we gon' do?) Feel on each other and sip on some.... One thing leading to another let the party begin [Chingy + (Girl):] (Whachu doin?) Nothing chillin at the Holidae Inn (Who you wit?) Me and my peeps won't you bring four of your friends (What we gon' do?) Feel on each other and sip on some.... One thing leading to another let the party begin [Verse 3: Ludacris + (Girl)] Stop, drop, KABOOM!, baby rub on ya (Ooooo!) Some call me Ludacris, some call me Mr. Wiggles Far from little, make ya mammary glands jiggle Got 'em under control, the bowl of tender bittles Doctor giggles, I can't stop until it tickles Just play a little "D" and I'll make ya mouth dribble Bits and Kibbles, got 'em all after the pickle I swing it like a bat but these balls are not whiffle Hit 'em in triples, wit no strikes, stripes, or whistles I ain't felt this good since my wood lived off a thistle Sippin' some ripple, I got quarters, dimes, and nickels Fo shizzle dizzle, I'm on a track with the Big Snoop Dizzle Let the Henny trickle, down the beat, wit a ghetto tempo I done blazed the instrumental, laid it plain and simple Getting brain in the rental, I done did it again My eyes chinky, I'm wit Chingy, at the Holidae Inn [Snoop Dogg + (Girl)] (Whachu doin?) Nothing chillin at the Holidae Inn (Who you wit?) Me and my peeps won't you bring four of your friends (What we gon' do?) Feel on each other and sip on some.... One thing leading to another let the party begin [Chingy + (Girl):] (Whachu doin?) Nothing chillin at the Holidae Inn (Who you wit?) Me and my peeps won't you bring four of your friends (What we gon' do?) Feel on each other and sip on some.... One thing leading to another let the party begin [Snoop Dogg:] Yeah, let the party begin, Ching-a-ling Ling, all the way in St. Louis Chingy, Disturbing Tha Peace Luda, Luda, {[Fade out]}

 

Vertaling

[Snoop Dogg + (meisje)] Bom, bom, bom Ma ooh je hebt die bom, weet dat je hem hebt Ma ooh, je hebt een bom thang ... Ma, ik weet dat je die bom hebt ... (Whachu doin?) Niets chillin in de Holidae Inn (Wie weet je?) Ik en mijn piepgeluiden, neem je niet vier van je vrienden mee (Wat gaan we doen?) Voel elkaar en nip aan wat ... Het ene leidde tot het andere en het feest kon beginnen [Chingy + (Girl):] (Whachu doin?) Niets chillin in de Holidae Inn (Wie weet je?) Ik en mijn piepgeluiden, neem je niet vier van je vrienden mee (Wat gaan we doen?) Voel elkaar en nip aan wat ... Het ene leidde tot het andere en het feest kon beginnen Peeps belde me op ... zei dat het een ho-tel feest was Breng gewoon (whoa!) Er zijn al acht shawties Ik ben onderweg (laat me langs de winkel komen) Koop een pakje van 12, plus een ......, weet je? Nu ben ik op Highway 270 de Natural Bridge Road Ik ben al ....., doe maar, ik ben een ..... Getrokken, stop geparkeerd, velgen draaien nog steeds Vallet ziet eruit alsof hij in het spel is en moet winnen Ik ga naar kamer 490 op weg naar boven Er zijn drie meisjes in de lift zoals "wassup" Ik vertelde ze me te volgen, ze wisten dat ik het had gekraakt B Een van hen zei "ben jij niet die jongen die op B.E.T zit?" "Ja dat ben ik, Ching-a-ling uitgerust met veel ding-a-ling" Klop op de deur, ik ben op het toneel Betrapt, Henny fles in het gezicht! ...... dan, voel me als mijn hoofd een ...... Er zijn een paar mooie meisjes hier, hoorde ik ze fluisteren Praten over "dat is die kerel die 'Right Thurr' zingt hij glinstert ' Ik ben niet om te praten (praten) Ik ben niet om te zitten (zitten) Waar ik voor kwam was om erachter te komen wie ik ga raken, aww SHHHHH [Snoop Dogg + (meisje)] (Whachu doin?) Niets chillin in de Holidae Inn (Wie weet je?) Ik en mijn piepgeluiden, neem je niet vier van je vrienden mee (Wat gaan we doen?) Voel elkaar en nip aan wat ... Het ene leidde tot het andere en het feest kon beginnen [Chingy + (Girl):] (Whachu doin?) Niets chillin in de Holidae Inn (Wie weet je?) Ik en mijn piepgeluiden, neem je niet vier van je vrienden mee (Wat gaan we doen?) Voel elkaar en nip aan wat ... Het ene leidde tot het andere en het feest kon beginnen Ma kwam opdagen "hey, wat is er?" Man weet wat ze krijgen ............... Ik ... zie wat er gebeurt Weet je wat me bezighoudt? ......... laten vallen (Ooooo!) Kloppen op de deur (yeahhh), gek doen Het meisje zei "kan ik in je video zijn" Ik heb zoiets van "ja!", "Oh echt?" Nu is ze naakt (OOOO!) Ik ben gewoon aan het kazen Ze gaf me een reden om verdomd te zijn (Ohh!) Dat afgehandeld, vertelde ol 'G, neem de camera mee Toen dacht ik aan, geen beeldmateriaal zoals ik (Ooooo!) Lachte glimlachend de badkamer uit, katten nog steeds aan het zeuren De volgende kamer delen met een paar meisjes die eruit zien alsof ze van een eiland komen [Snoop Dogg + (meisje)] (Whachu doin?) Niets chillin in de Holidae Inn (Wie weet je?) Ik en mijn piepgeluiden, neem je niet vier van je vrienden mee (Wat gaan we doen?) Voel elkaar en nip aan wat ... Het ene leidde tot het andere en het feest kon beginnen [Chingy + (Girl):] (Whachu doin?) Niets chillin in de Holidae Inn (Wie weet je?) Ik en mijn piepgeluiden, neem je niet vier van je vrienden mee (Wat gaan we doen?) Voel elkaar en nip aan wat ... Het ene leidde tot het andere en het feest kon beginnen [Vers 3: Ludacris + (meisje)] Stop, laat vallen, KABOOM!, Baby wrijf op je (Ooooo!) Sommigen noemen me Ludacris, sommigen noemen me meneer Wiggles Verre van weinig, laat je borstklieren schudden Ik heb ze onder controle, de kom met tedere bittles Dokter giechelt, ik kan niet stoppen totdat het kietelt Speel gewoon een beetje "D" en ik zal je mond laten druppelen Bits and Kibbles, heb ze allemaal na de augurk Ik zwaai ermee als een vleermuis, maar deze ballen zijn geen fluitje van een cent Raak ze in triples, zonder slagen, strepen of fluitjes Ik voelde me niet zo goed omdat mijn hout van een distel leefde Sippin 'wat rimpel, ik heb kwartjes, dubbeltjes en stuivers Voor een shizzle duizel, ik ben op een track met de Big Snoop Dizzle Laat de Henny op de maat druppelen, in een getto tempo Ik heb het instrumentaal opgeblazen, het duidelijk en eenvoudig gelegd Hersenen krijgen in de verhuur, ik heb het opnieuw gedaan Mijn ogen chinky, ik ben met Chingy, in de Holidae Inn [Snoop Dogg + (meisje)] (Whachu doin?) Niets chillin in de Holidae Inn (Wie weet je?) Ik en mijn piepgeluiden, neem je niet vier van je vrienden mee (Wat gaan we doen?) Voel elkaar en nip aan wat ... Het ene leidde tot het andere en het feest kon beginnen [Chingy + (Girl):] (Whachu doin?) Niets chillin in de Holidae Inn (Wie weet je?) Ik en mijn piepgeluiden, neem je niet vier van je vrienden mee (Wat gaan we doen?) Voel elkaar en nip aan wat ... Het ene leidde tot het andere en het feest kon beginnen [Snoop Dogg:] Ja, laat het feest beginnen, Ching-a-ling Ling, helemaal in St. Louis Chingy, verontrustende vrede Luda, Luda, {[Fade out]}