Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chiquito e bordoneio Songtekst: sei lá

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chiquito e bordoneio - sei lá ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sei lá? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chiquito e bordoneio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chiquito e bordoneio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sei lá .

Origineel

Menina chega mais eu quero te falar. Faz tempo que contigo eu quero conversar. Eu já amei e sei que vc também amou. Sei que nossos corações. Já não existem dor. Sei la. Sinto que a gente pode ao menos tentar. Sei la. Sinto que vc também quer se entregar. Seja minha. Vem pro meu castelo, vem ser minha rainha. Deixa acontecer. Não marque bobeira esse momento vem me ver. Quem sabe o cupido esteja por aqui a voar. Quem sabe ele queira até nos flechar. E o amor então pode acontecer. Quem sabe até para sempre juntos iremos viver. E o amor então pode acontecer. Quem sabe até para sempre juntos iremos viver

 

Vertaling

Meisje genoeg. Ik wil met je praten. Het is lang geleden dat ik met je wilde praten. Ik heb ervan gehouden en ik weet dat jij dat ook hebt gedaan. Sei que nossos corações. Geen pijn meer. Ik weet het niet. Ik denk dat we het op zijn minst kunnen proberen. Ik weet het. Ik voel dat jij je ook wilt overgeven. Wees de mijne. Kom naar mijn kasteel, kom mijn koningin zijn. Laat het gebeuren. Verpest dit moment niet, kom naar me toe. Misschien is Cupido hier om te vliegen. Wie weet wil hij ons zelfs wel pijlen. En dan kan de liefde gebeuren. Wie weet, misschien leven we wel voor altijd samen. En liefde kan gebeuren. Wie weet tot we voor altijd samen zullen leven