Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chitaozinho e xororo Songtekst: coração de fora

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chitaozinho e xororo - coração de fora ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van coração de fora? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chitaozinho e xororo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chitaozinho e xororo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals coração de fora .

Origineel

Não tenho cara de bobo. Se estou no jogo é para ganhar. Eu não dou ponto sem nó. Ganho no gogó por que sei cantar. Respeito mulher de amigo. Também não brigo pra apanhar. Quando estou no meu direito. Levanto a bola, mato no peito. E já to pronto prá golear. Eu sou bom de beijo. Sou bom de cama, sou bom de abraço. Não perco meu tempo dando amasso. Também não jogo conversa fora. Na minha cidade, peguei a fama. De ser tão durão,. Eu já conquistei tanto coração. Que até mandei vir coração de fora. Ai, ai...Não chora. Quando a gente ama, a saudade aperta. A paixão devora. Ai, ai... não chora. Se faltar calor. Sou fogo de amor 24 horas

 

Vertaling

Ik zie er niet uit als een dwaas. Als ik in het spel ben, is het om te winnen. Ik leg geen knoop. Ik win uit volle borst omdat ik kan zingen. Ik respecteer de vrouw van een vriend. Ik vecht ook niet om verslagen te worden. Als ik in mijn recht sta. Ik krijg de bal omhoog, sla hem in de borst. En ik ben klaar om te scoren. Ik ben een goede kusser. Ik ben een goede wip, ik ben een goede knuffelaar. Ik verdoe mijn tijd niet met zoenen. Ik maak ook geen grapjes. In mijn stad, kreeg ik de reputatie. om zo stoer te zijn. Ik heb zoveel harten gewonnen. Ik heb zelfs mijn hart eruit laten sturen. Niet huilen. Als we liefhebben, missen we elkaar. Passie verslindt. Niet huilen. Als er geen warmte is. Ik ben het vuur van de liefde 24 uur per dag.