Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chitaozinho e xororo Songtekst: eu tenho uma amiga

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chitaozinho e xororo - eu tenho uma amiga ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu tenho uma amiga? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chitaozinho e xororo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chitaozinho e xororo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu tenho uma amiga .

Origineel

Eu tenho uma amiga. Que passa os dias sozinhas. Contando ansiosa os minutos. Pra me ver chegar. Que sente no espaço que ocupa. Uma grande vitória. Não quer invadir territórios. Que possam a história mudar. Eu tenho uma amiga. Que espera serena e ardente. E esconde entre quatro paredes. Momentos de dor. Defende o pouco que ganha. Com unhas e dentes. Ninguém que se atreva a roubar- lhe. Nem mesmo um minuto de amor. Eu tenho uma amiga. Que escuta meus passos. Vem logo correndo. Num lindo sorriso. E se joga em meus braços. Eu tenho uma amiga. Que me fez tremer. Me leva à loucura. Me mata o desejo. E me faz renascer. Eu tenho uma amiga. Eu tenho um alguém. Que nem pensa que eu estou mudado. Não sabe que tanta distância. Me fez enxergar. Que noites e noites. Eu sonho com ela ao meu lado. Que quero viver só para ela. E nada vai nos separar

 

Vertaling

Ik heb een vriend. Die haar dagen alleen doorbrengt. Ik tel de minuten angstig af. Pra ziet me aankomen. Die zich voelt in de ruimte die ze inneemt. Een grote overwinning. Ze wil geen gebieden binnenvallen. Dat zou de geschiedenis kunnen veranderen. Ik heb een vriend Die sereen en vurig wacht. En verstopt zich tussen vier muren. Momenten van pijn. Verdedigt het weinige dat ze verdient. Met hand en tand. Niemand die het waagt van hem te stelen. Niet eens een minuut van liefde. Ik heb een vriend Die mijn voetstappen hoort. Ze komt aangerend. Met een mooie glimlach En gooit zichzelf in mijn armen. Ik heb een vriend. Die me doet beven. Ik word er gek van. Doodt mijn verlangen. En maakt me herboren. Ik heb een vriend. Ik heb een iemand. Die niet eens denkt dat ik veranderd ben. Weet niet dat zoveel afstand Liet me zien Die nacht en nacht. Ik droom van haar aan mijn zijde. Dat ik alleen voor haar wil leven. En niets zal ons scheiden