Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chitaozinho e xororo Songtekst: nada é igual ao amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chitaozinho e xororo - nada é igual ao amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nada é igual ao amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chitaozinho e xororo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chitaozinho e xororo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nada é igual ao amor .

Origineel

Eu sempre quis te acordar assim num dia especial. Te surpeender num beijo meu. E te mostrar a canção que eu mais sonhei fazer. E simplesmente dizer o quanto eu amo você. Eu sempre quis ser um poeta pra criar lindas palavras. E em cada uma que eu falar vai perceber. Que o sol ou a lua ou mesmo o mar. Nada encontrei pra se comparar ao meu amor por você. O sol não me aquece no outono se você não está. A lua que é bela não brilha como o seu olhar. O mar não é tão grande, eu sei, mas tem fim. Nada é igual ao amor que existe em mim. São só palavras vindas de um coração. Que pode dar a vida por essa paixão. E isso é amor

 

Vertaling

Ik heb je altijd zo wakker willen maken op een speciale dag. Jou verrassen met een kus van mij. En je het liedje laten zien dat ik gedroomd heb om te maken. En je gewoon vertellen hoeveel ik van je hou. Ik wilde altijd al een dichter worden om mooie woorden te creëren. En in elk die ik spreek zal je beseffen Dat de zon of de maan of zelfs de zee Ik vond niets dat te vergelijken was met mijn liefde voor jou. De zon zal me niet verwarmen in de herfst als jij er niet bent. De maan die mooi is, schijnt niet zoals jouw blik. De zee is niet zo groot, ik weet het, maar het heeft een einde. Niets is gelijk aan de liefde die in mij is. Dit zijn slechts woorden die uit een hart komen Dat zijn leven kan geven voor die passie. En dat is liefde