Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chitaozinho e xororo Songtekst: vida e saudade

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chitaozinho e xororo - vida e saudade ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vida e saudade? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chitaozinho e xororo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chitaozinho e xororo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vida e saudade .

Origineel

Vida por que te amar. Se a minha vida é viver com ela. Vida não sei se vivo. Não há mais vida distante dela. Vida se tu dizessestes. quanto mais tempo terei de vida. Eu saberia quanto de sofrimento resta-me ainda. Vida pensei que eu me livrasse desta saudade que me. alucina. Vida mas logo fiquei sabendo vida e saudade não se. combinam. Vida estou numa tempestade neste tormento dentro de. mim. Se não findar a saudade a minha vida pode ter fim. Se não findar a saudade a minha vida pode ter fim. Vida eu me embriago bebendo sonhos que ela serviu. Na taça das ilusões ela me brindou quando me surgiu. Vida o esquecimento é muito triste eu me desespero. Vida estás comigo porém confesso que não te quero. Vida pensei que eu me livrasse desta saudade que me. alucina. Vida mas logo fiquei sabendo vida e saudade não se. combinam. Vida estou numa tempestade neste tormento dentro de. mim. Se não findar a saudade a minha vida pode ter fim. Se não findar a daudade a minha vida pode ter fim. A minha vida pode ter fim

 

Vertaling

Leven waarom van je houden. Als mijn leven is om met haar te leven. Leven waarvan ik niet weet of ik leef. Er is geen leven meer weg van haar Leven als je zei hoelang ik nog te leven heb. zou ik weten hoeveel lijden ik nog heb Het leven dat ik dacht kwijt te raken van dit verlangen dat me hallucineert. Leven, maar ik leerde al snel dat leven en verlangen niet samen gaan. Ik leef in een storm, in deze kwelling in mij. Als mijn heimwee niet ophoudt, kan mijn leven eindigen. Als ik niet stop met verlangen kan mijn leven een einde hebben. Levend word ik dronken van dromen die zij diende. In de beker van illusies toostte ze op me toen ze bij me kwam. Levensvergetelheid is erg triest, ik wanhoop. Levend ben je bij me, maar ik moet bekennen dat ik je niet wil. Ik dacht dat ik dit verlangen, dat me hallucineert, kwijt kon raken. Leven, maar ik leerde al snel dat leven en verlangen niet samengaan. Het leven is een storm in deze kwelling in mij. Als mijn heimwee niet ophoudt, kan mijn leven eindigen. Als ik niet stop mijn leven te missen, kan mijn leven tot een einde komen. Mijn leven kan tot een einde komen