Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chocquibtown Songtekst: la calle o la casa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chocquibtown - la calle o la casa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van la calle o la casa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chocquibtown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chocquibtown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals la calle o la casa .

Origineel

La calle o la casa Del new set La que me saca La calle o la casa Del new set La que me saca La calle o la casa Del new set La que me saca Desde pequeña comprendí Que la música para mi era especial Me toco deshacerme de personas Que no me dejaban continuar Y llegue a pensar que el amor Todo lo podía acabar Pero llegaste tu, tu y tu Y me dijiste no no no (no no no nooo) La música no es para ti Esa estrella esta lejos de ti Y si sigues así, aquí no podrás vivir. La calle o la casa Del new set La que me saca La calle o la casa Del new set La que me saca La música en mi, lo es todo De aquí me tengo que ir, ni modo Ya no voy a pensar en otros Y mañana mismo me voy de aquí Voy a encontrarme conmigo misma Yo soy la dirección haré mi vida Para hacer música solo música, solo música, solo música (Porque) La calle o la casa Del new set La que me saca La calle o la casa Del new set La que me saca (Woa chocquibtown esto es la calle o La casa prikii priki priki nananaa ehh ehh ehh) Que de la casa yo me voy a ir Y en la calle me voy quedar Que de la casa yo me voy a ir Y en la calle me voy quedar Y no voy a volver y no voy a volver Por que entre la calle o la casa me toco escoger Y no voy a volver y no voy a volver Por que entre la calle o la casa me toco escoger La calle o la casa Del new set La que me saca La calle o la casa Del new set La que me saca La calle o la casa Del new set La que me saca

 

Vertaling

De straat of het huis Van de nieuwe set Degene die me eruit haalt De straat of het huis Van de nieuwe set Degene die me eruit haalt De straat of het huis Van de nieuwe set Degene die me eruit haalt Sinds ik een klein meisje was begreep ik Die muziek was speciaal voor mij Ik moest me ontdoen van mensen Dat zou me niet verder laten gaan En ik kwam tot de gedachte dat liefde En ik zou het allemaal kunnen beëindigen Maar jij kwam langs, jij en jij En jij zei me nee nee nee nee nee nee nee nee nee nee nee nee nee Muziek is niet voor jou Die ster is ver weg van jou En als je zo doorgaat, zul je hier niet kunnen leven. De straat of het huis De nieuwe set Degene die me eruit krijgt De straat of het huis Van de nieuwe set Degene die me naar buiten brengt De muziek in mij, het is alles Ik moet hier weg, echt niet. Ik ga niet aan anderen denken En morgen vertrek ik nu meteen Ik ga mezelf vinden Ik ben de richting die ik mijn leven zal maken Om muziek gewoon muziek te maken, gewoon muziek, gewoon muziek, gewoon muziek (Omdat) De straat of het huis Van de nieuwe set Degene die me eruit haalt De straat of het huis Van de nieuwe set Degene die me eruit haalt (Woa chocquibtown is dit de straat of het huis Het huis prikii priki priki priki nananaa ehh ehh ehh ehh) Ik ga het huis verlaten En in de straat zal ik blijven Ik ga van het huis En in de straat zal ik blijven En ik kom niet terug en ik kom niet terug En ik ga niet terug en ik ga niet terug En ik kom niet terug en ik kom niet terug En ik ga niet terug en ik kom niet terug Ik ga niet terug en ik kom niet terug Van de nieuwe set Degene die me eruit haalt De straat of het huis Van de nieuwe set Degene die me eruit haalt De straat of het huis Van de nieuwe set Degene die me eruit haalt