Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: choir of young believers Songtekst: under the moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: choir of young believers - under the moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van under the moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van choir of young believers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van choir of young believers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals under the moon .

Origineel

Once I could see. Now I am found out, I've been set free. Nothing ever seems to bother me. And time is passing by but leaves no thrill. Under the moon. You see how they smile. Hope that you'll never be like them. Kaleidoscope turn in be your friend. This time just wasn't made for you and me. Under, under the moon. Aaaaaa. I'm afraid of losing you. Am I? Am I? Your a part of something new. Am I? Am I? Am I really losing you? Am I? Am I? Being part of something new. Am I? Am I?

 

Vertaling

Eens kon ik zien. Nu ben ik ontdekt, ik ben vrijgelaten. Niets lijkt me ooit te storen. En de tijd gaat voorbij maar laat geen sensatie achter. Onder de maan. Je ziet hoe ze glimlachen. Hoop dat je nooit zoals zij zult zijn. Caleidoscoop draai in wees je vriend. Deze tijd is gewoon niet gemaakt voor jou en mij. Onder, onder de maan. Aaaaaa. Ik ben bang om je te verliezen. Ben ik dat? Ben ik dat? Je bent een deel van iets nieuws. Ben ik dat? Ben ik dat? Raak ik je echt kwijt? Is dat zo? Ben ik dat? Deel uitmaken van iets nieuws. Ben ik dat? Ben ik dat?