Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chokolate Songtekst: clima ta quente

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chokolate - clima ta quente ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van clima ta quente? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chokolate! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chokolate en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals clima ta quente .

Origineel

Noite chegando, "tô" me preparando. Junto com a "rapeize" mais uma sexta eu vou zuar. Tá tudo armado, esquematizado. Não tem k-o pras minas, cada um vai ter que se virar. Não quero stress, quero relaxar. Não sai pra trair, sai pra respirar. Nos problemas, as contas do mês eu não quero pensar. Hoje eu quero estar com o copo na mão. De conversa fiada, ficar de patrão. Porque eu sei quando chegar em casa, vai ter confusão. Clima tá quente, só vejo "panicat" passar. Na minha frente, sorrindo querendo se chegar. Tentação só que eu sou casado, não vou me enrolar. Clima tá quente, mais eu não posso vacilar. Vê se me entende, só quero me relacionar. Com aquela que sempre me atura e comigo estar

 

Vertaling

De nacht komt, "tô" me voorbereiden. Samen met de "verkrachter" nog een vrijdag zuar ik. Het is allemaal opgezet, gepland. Geen k-o pras mijnen, ieder zal moeten omkeren. Ik wil geen stress, ik wil ontspannen. Ga niet naar buiten om te bedriegen, ga naar buiten om te ademen. In de problemen, de rekeningen van de maand wil ik niet denken. Vandaag wil ik met het glas in de hand zijn. Praten over koetjes en kalfjes, de baas zijn. Omdat ik weet dat als ik thuis kom, er problemen zullen zijn. Het klimaat is heet, ik zie alleen "paniekat" voorbij komen. Voor me, lachend om dichtbij te komen. Verleiding, maar ik ben getrouwd, ik laat me er niet in betrekken. Het klimaat is heet, maar ik kan niet wankelen. Kijk of je me begrijpt, ik wil gewoon een relatie. Met degene die het altijd met me uithoudt en bij me is