Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris brown Songtekst: bitches n marijuana (feat. tyga, schoolboy q)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris brown - bitches n marijuana (feat. tyga, schoolboy q) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bitches n marijuana (feat. tyga, schoolboy q)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bitches n marijuana (feat. tyga, schoolboy q) .

Origineel

[Chris Brown]. You can tell by the way I walk that I got 'em. Bail any girl that I wanna. Got bitches n marijuana. I can tell by the way you move that you a problem. Bail any girl that I wanna. Got bitches n marijuana. I got 'em, I got 'em. Ooh, she bad, she don't do it for free. I got em, I got em. Got bitches n marijuana. [Tyga]. T-ballin', globetrotter. Got a bunch of pre-rolls and a gold lighter. Think you on fire? You gon' need more fire. I tell her that's all you get. Like Street Fighter. Nah, walk with me, talk to me. That body cold, chess game like a pawn to me. She wanna ride with me, kick it and vibe with me. I got that long clip, fall asleep to the movie. Motherfuckin' goonies, Cartier rubies. Coupe, no top, yeah I took off the [?]. I'm high, I'm woozie, D'usse, I'm doosing. I might just be right with my bitch in Jacuzzi. Right, nigga, gettin' right, nigga. I'ma knock that pussy out, fight night, nigga. I'mma light it up, pass it to the right nigga. Our bitches at the crib, don't invite niggas. You can tell by the way I walk that I got 'em. Bail any girl that I wanna. Got bitches n marijuana. I can tell by the way you move that you a problem. Bail any girl that I wanna. Got bitches n marijuana. I got 'em, I got 'em. Ooh, she bad, she don't do it for free. I got em, I got em. Got bitches n marijuana. Pull up, got the fat sack. With some clean motherfuckers, no hood rats. Yeah we suited and booted. You know your bitch 'bout to toot it. She want love from a nigga, that's a heart attack, Yack!. Loud pack, give me all of that. Don't be sending naked pics. Cause my phone tapped. Black Mas, duffel bag and a hundred racks. I don't snitch. But I could show you where the money at, me nigga. It's right here. Got girls and they all on my lap, they with me nigga. Hell yeah. You see the Lambo parked in the trap. That's me nigga. I own it while you living on a lease nigga. I'm known to keep my bitches on a leash nigga. I smoke it by the pound what you talking 'bout. I dick your bitch down then I walk it out. You can tell by the way I walk that I got 'em. Bail any girl that I wanna. Got bitches n marijuana. I can tell by the way you move that you a problem. Bail any girl that I wanna. Got bitches n marijuana. I got 'em, I got 'em. Ooh, she bad, she don't do it for free. I got em, I got em. Got bitches n marijuana. [ScHoolboy Q]. Grimy nigga way too groovy for the Grammys. Overseas collecting panties, poppin' Xannies. Young nigga, hundred grand for the gram, hot damn. Hit the curb with the Benz, swerve. Rollie do no ticky to the blingy. I spending hundreds or the fifties. Word around the city I'm that niggy. But this month I made a milli. Another month, another milli, man that shit be gettin' silly. [?] bitch you looking silly. Why you broke, go get a check. And when you fly, who need a jet. She wanna move out to the west. She want them diamonds on her neck. And palm trees in the yard, wanna be's with a star. And get the keys to the car huh. And wanna lick on every scar huh. My money good. Shit we buying off the bar right now, right now. Who got the weed right now, right now. You can tell by the way I walk that I got 'em. Bail any girl that I wanna. Got bitches n marijuana. I can tell by the way you move that you a problem. Bail any girl that I wanna. Got bitches n marijuana. I got 'em, I got 'em. Ooh, she bad, she don't do it for free. I got em, I got em. Got bitches n marijuana

 

Vertaling

[Chris Brown]. Je kunt aan mijn manier van lopen zien dat ik ze heb. Ik borg elk meisje op dat ik wil. Ik heb teven en marihuana. Ik kan zien aan de manier waarop je beweegt dat je een probleem bent. Borgtocht voor elk meisje dat ik wil. Heb teven en marihuana. Ik heb ze, ik heb ze. Ooh, ze is slecht, ze doet het niet voor niets. Ik heb ze, ik heb ze. Ik heb wijven en marihuana. [Tyga]. T-ballin', globetrotter. Ik heb een hoop rollen en een gouden aansteker. Denk je dat je in brand staat? Je hebt meer vuur nodig. Ik zeg haar dat dat alles is wat je krijgt. Zoals Street Fighter. Nah, loop met me mee, praat met me. Dat lichaam koud, schaakspel als een pion voor mij. Ze wil met me rijden, kick it en vibe met mij. Ik heb die lange clip, val in slaap bij de film. Motherfuckin' goonies, Cartier rubies. Coupe, geen top, ja ik heb de [?] eraf gehaald. I'm high, I'm woozie, D'usse, I'm doosing. Misschien zit ik wel goed met mijn bitch in Jacuzzi. Right, nigga, gettin' right, nigga. Ik sla dat poesje knock out, fight night, nigga. Ik steek 'm aan, geef 'm aan de juiste nigga. Onze teven in het huis, nodigen geen nigga's uit. Je kunt aan mijn manier van lopen zien dat ik ze heb. Borgtocht voor elk meisje dat ik wil. Ik heb teven en marihuana. Ik kan zien aan de manier waarop je beweegt dat je een probleem bent. Borgtocht voor elk meisje dat ik wil. Heb teven en marihuana. Ik heb ze, ik heb ze. Ooh, ze is slecht, ze doet het niet voor niets. Ik heb ze, ik heb ze. Ik heb wijven en marihuana. Pull up, got the fat sack. Met een paar schone klootzakken, geen straatratten. Ja, we hebben een pak aan. Je weet dat je teef op het punt staat te gaan. Ze wil liefde van een nigga, dat is een hartaanval, Yack! Luid pak, geef me dat allemaal. Stuur geen naaktfoto's. Want mijn telefoon wordt afgeluisterd. Zwarte Mas, plunjezak en honderd rekjes. Ik verklik niets. Maar ik kan je laten zien waar het geld is, nikker. Het is hier. Ik heb meisjes en ze zitten allemaal op mijn schoot, ze horen bij mij nigga. Zeker weten. Je ziet de Lambo geparkeerd in de val. Dat ben ik, nigga. Hij is van mij, terwijl jij op een leasecontract leeft. Ik sta erom bekend dat ik mijn wijven aan het lijntje hou. Ik rook het per pond, waar heb je het over. Ik lul je teef neer en dan loop ik ermee weg. Je kan zien aan de manier waarop ik loop dat ik ze heb. Borgtocht voor elk meisje dat ik wil. Ik heb teven en marihuana. Ik kan zien aan de manier waarop je beweegt dat je een probleem bent. Borgtocht voor elk meisje dat ik wil. Heb teven en marihuana. Ik heb ze, ik heb ze. Ooh, ze is slecht, ze doet het niet voor niets. Ik heb ze, ik heb ze. Ik heb wijven en marihuana. [ScHoolboy Q]. Grimy nigga veel te groovy voor de Grammy's. Overzees slipjes verzamelen, Xannies poppin'. Jonge nigga, honderdduizend voor een gram, verdomme. Raak de stoeprand met de Benz, uitwijken. Rollie doet geen ticky aan de blingy. Ik geef honderdjes of vijftigjes uit. Het woord gaat rond in de stad dat ik zo'n niggy ben. Maar deze maand heb ik een miljoen verdiend. Nog een maand, nog een miljoen, man die shit wordt steeds gekker. Trut, je ziet er gek uit. Waarom ben je blut, ga een cheque halen. En als je vliegt, wie heeft er dan een jet nodig. Ze wil naar het westen verhuizen. Ze wil diamanten om haar nek. En palmbomen in de tuin, wil met een ster zijn. En de sleutels van de auto krijgen. En ze wil aan elk litteken likken. Mijn geld is goed. Shit kopen we nu van de bar, nu meteen. Wie heeft de wiet nu, nu, nu. Je kan aan de manier waarop ik loop zien dat ik ze heb. Borgtocht voor elk meisje dat ik wil. Heb teven en marihuana. Ik kan zien aan de manier waarop je beweegt dat je een probleem bent. Borgtocht voor elk meisje dat ik wil. Got bitches n marijuana. Ik heb ze, ik heb ze. Ooh, ze is slecht, ze doet het niet voor niets. Ik heb ze, ik heb ze. Got bitches n marijuana