Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris brown Songtekst: damaged

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris brown - damaged ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van damaged? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals damaged .

Origineel

Damage, you know sometimes you don't realize what you've done Until you've seen the damage And I looked at the damage Look at the damage 3 a.m. when my phone ring, beggin' me to come by I was right around the corner I know I couldve said no but I ain't stop Told me, Come in, the doors unlocked for you" My intuition, I should have listened to it My girl, yo, she'd be pissed if she knew about this visit She had a tank top on, I took her tank top off But should've stopped, stop But she ain't lettin' me Kissed me soft and gently, she tempt me Right then I stopped thinkin' consequences Guess I must have lost my mind for a minute There's no better love Girl, I love you, with her, that was lust, yeah Shouldnt have left and I know I messed up, yeah One phone calls done this whole thing now Look at the damage, look at the damage The damage, damage that I caused you Now I broke your heart 'Cause I did you wrong now Look at the damage, look at the damage that I've caused The dumbest decision that I made that I ain't proud of A few hours that meant absolutely nothing cost me your love I gotta live with regret, deserve to get what you give That you won't listen to nothing that I'm saying I rode past your house for hours, just to feel close to you No cards, no gifts, no flowers could get me back with you Your kiss, your touch, girl, you know I miss it But you got my heart inside a prisonless cage There's no better love Girl, I love you, with her, that was lust, yeah Shouldnt have left and I know I messed up, yeah One phone calls done this whole thing now Look at the damage, look at the damage The damage, damage that I caused you Now I broke your heart 'Cause I did you wrong now Look at the damage, look at the damage that I caused I was trippin', I was dippin' With these women in these streets Lost my girl, lost out there Wish I could take it back I was trippin', I was dippin' With these women in these streets Wish I could take that back, baby Girl, I love you, with her, that was lust, yeah Shouldnt have left and I know I messed up, yeah One phone calls done this whole thing now Look at the damage, look at the damage The damage, damage that I've caused you Now I broke your heart 'Cause I did you wrong now Look at the damage, look at the damage that I've caused Look at the damage, look at the damage, yeah You know sometimes you don't realize what you've done Until you've seen the damage And I looked at the damage

 

Vertaling

Schade, weet je, soms besef je niet wat je hebt gedaan Totdat je de schade hebt gezien En ik keek naar de schade Kijk naar de schade. 3 uur 's nachts toen mijn telefoon ging, smekend om langs te komen Ik was net om de hoek. Ik weet dat ik nee had kunnen zeggen, maar ik stopte niet. Ze zeiden, kom binnen, de deuren zijn open voor je. My intuition, I should have listen to it Mijn meisje zou kwaad zijn als ze wist van dit bezoek. Ze had een hemdje aan, ik trok haar hemdje uit But should've stopped, stop But she ain't lettin' me Kuste me zacht en voorzichtig, ze verleidde me Right then I stopped thinkin' consequences Guess I must have lost my mind for a minute Er is geen betere liefde Meisje, ik hou van je, met haar, dat was lust, ja Ik had niet weg moeten gaan en ik weet dat ik het verknald heb, ja Eén telefoontje heeft dit alles nu gedaan Kijk naar de schade, kijk naar de schade De schade, de schade die ik je heb berokkend Nu heb ik je hart gebroken 'Cause I did you wrong now Kijk naar de schade, kijk naar de schade die ik heb veroorzaakt De domste beslissing die ik heb genomen en waar ik niet trots op ben Een paar uur die absoluut niets betekenden hebben me jouw liefde gekost Ik moet leven met spijt, verdienen om te krijgen wat je geeft Dat je niet luistert naar wat ik zeg Ik reed uren langs je huis, alleen om dicht bij je te zijn Geen kaarten, geen geschenken, geen bloemen kunnen me bij je terugbrengen Je kus, je aanraking, meisje, je weet dat ik het mis Maar je hebt mijn hart in een gevangenisloze kooi There's no better love Meisje, ik hou van je, met haar, dat was lust, ja Shouldnt have left and I know I messed up, yeah Eén telefoontje heeft dit hele ding nu gedaan Kijk naar de schade, kijk naar de schade De schade, de schade die ik je heb berokkend Nu heb ik je hart gebroken 'Cause I did you wrong now Kijk naar de schade, kijk naar de schade die ik heb veroorzaakt I was trippin', I was dippin' With these women in these streets Lost my girl, lost out there Wish I could take it back I was trippin', I was dippin' With these women in these streets Wish I could take that back, baby Girl, I love you, with her, that was lust, yeah Shouldnt have left and I know I messed up, yeah Eén telefoontje heeft dit hele ding nu gedaan Kijk naar de schade, kijk naar de schade De schade, de schade die ik je heb berokkend Nu heb ik je hart gebroken 'Cause I did you wrong now Kijk naar de schade, kijk naar de schade die ik heb veroorzaakt Kijk naar de schade, kijk naar de schade, ja Weet je, soms besef je niet wat je gedaan hebt Until you've seen the damage En ik keek naar de schade