Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris brown Songtekst: diamonds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris brown - diamonds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van diamonds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals diamonds .

Origineel

Wanna be a big boy, all these fancy cars. I want a supermodel, take her to the bar. Wanna have a diamond ring brighter than the stars. Wanna take over the world, just the start. I'm gonna try every girl but first. She says how you don't know where you're going. and where you headed. Just hope you hold the moment and there is no speed limit. It's better with your feet off the ground. you'll feel it once you're in it. It's time to let it go, was once a child now I'm all grown. Wanna be a big boy, all these fancy cars. I want a supermodel, take her to the bar. Wanna have a diamond ring brighter than the stars. Wanna take over the world, just the start. I'm gonna try every girl but first

 

Vertaling

Ik wil een grote jongen zijn, met al die mooie auto's. Ik wil een supermodel, neem haar mee naar de bar. Ik wil een diamanten ring, feller dan de sterren. Ik wil de wereld veroveren, dat is nog maar het begin. Ik ga elk meisje proberen, maar eerst. Ze zegt dat je niet weet waar je heengaat. en waar je naar toe gaat. Ik hoop alleen dat je het moment vasthoudt en dat er geen snelheidslimiet is. Het is beter met je voeten van de grond. Je zult het voelen als je er eenmaal in zit. Het is tijd om het los te laten, was ooit een kind nu ben ik volwassen. Ik wil een grote jongen zijn, met al die mooie auto's. Ik wil een supermodel, neem haar mee naar de bar. Ik wil een diamanten ring, helderder dan de sterren. Ik wil de wereld veroveren, dat is nog maar het begin. Ik ga elk meisje proberen, maar eerst