Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris brown Songtekst: get off

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris brown - get off ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get off? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get off .

Origineel

[Intro] Me, me Me, me, me [Verse 1] I'm ready for you And girl, you better feel the same Take a shower and change Girl, I'll be in the bed waiting (yeah, yeah) Girl, kick off your shoes, be your masseuse And feel my fingers all on your body and through your hair Ain't 'bout to start complaining love it when your raining Pussy popping, we be fucking everywhere [Pre-Chorus] Make sure you call me when you get off When you get to my crib, take that shit off I know that we gon' get fucked up, girl, this the last call For love and alcohol, you better show your ass off, yay yay [Chorus] I'm tryna fuck you in the middle of the night 1 AM, 2 AM, second round, three, four, five I wanna do all the freaky shit that you like, baby I'ma fuck you right, make sure you call me when you get off [Verse 2] I know that you tired, I don't really care 'Cause I know that pussy mine, baby, bring it here I wanna put my tongue where your thong is Baby, as long as you just give me both lips, who your daddy? When I hit it, look back at me, snackin' then I'm smackin' Smashin', blastin' 'cause I know your booty ain't plastic Ooh, look at you, you the baddest, I'ma hit it like a nigga never had it Really don't like static but I need love, when we do the nasty, it's magic [Pre-Chorus] Make sure you call me when you get off (get) When you get to my crib, take that shit off (take it off) I know that we gon' get fucked up, girl, this the last call For love and alcohol, you better show your ass off, yay yay (love and alcohol, yeah) [Chorus] I'm tryna fuck you in the middle of the night 1 AM, 2 AM, second round, three, four, five I wanna do all the freaky shit that you like, baby I'ma fuck you right, make sure you call me when you get off [Bridge] Call me when you're about to get off You better show up No more talking I'm tired of stalking you I might sound like I'm crazy and wild 'cause I just wanna lay with you Fuckin' it up and I cuddle with you Had a long day, you're 'bout to have a long night You ain't gon' get no sleep, girl but you'll be alright [Chorus] I'm tryna fuck you in the middle of the night 1 AM, 2 AM, second round, three, four, five I wanna do all the freaky shit that you like, baby I'ma fuck you right, make sure you call me when you get off [Outro] Call me when you get off Make sure you call me when you get off Call me when you get off Make sure you call me when you get off

 

Vertaling

[Intro] Ik, ik Ik, ik, ik [Verse 1] Ik ben klaar voor jou En meisje, je kunt maar beter hetzelfde voelen Neem een douche en kleed je om Girl, I'll be in the bed waiting (yeah, yeah) Girl, kick off your shoes, be your masseuse And feel my fingers all on your body and through your hair Ain't bout to start complaining love it when your raining Pussy popping, we be fucking everywhere [Pre-Chorus] Zorg ervoor dat je me belt als je klaar bent Als je bij mijn huis bent, doe die shit dan uit Ik weet dat we naar de klote gaan, meisje, dit is het laatste telefoontje Voor liefde en alcohol, kun je beter je kont laten zien, yay yay [refrein] I'm tryna fuck you in the middle of the night 1 AM, 2 AM, tweede ronde, drie, vier, vijf I wanna do all the freaky shit that you like, baby I'ma fuck you right, make sure you call me when you get off [Verse 2] Ik weet dat je moe bent, het kan me niet schelen 'Cause I know that pussy mine, baby, bring it here I wanna put my tongue where your thong is Baby, als je me maar beide lippen geeft, wie is je vader? When I hit it, look back at me, snackin' then I'm smackin' Smashin', blastin' 'cause I know your booty ain't plastic Ooh, kijk naar jou, jij bent de slechtste, ik ga het raken alsof een neger het nog nooit heeft gehad Really don't like static but I need love, when we do the nasty, it's magic [Pre-Chorus] Zorg ervoor dat je me belt als je klaarkomt (get) When you get to my crib, take that shit off (take it off) Ik weet dat we naar de klote gaan, meisje, dit is het laatste telefoontje For love and alcohol, you better show your ass off, yay yay (love and alcohol, yeah) [Chorus] I'm tryna fuck you in the middle of the night 1 AM, 2 AM, tweede ronde, drie, vier, vijf I wanna do all the freaky shit that you like, baby I'ma fuck you right, make sure you call me when you get off [Bridge] Bel me als je klaarkomt Je kunt maar beter komen opdagen Geen gepraat meer. Ik ben het zat je te stalken Ik klink misschien alsof ik gek en wild ben, want ik wil gewoon bij je liggen Fuckin' it up and I cuddle with you Ik had een lange dag, je staat op het punt om een lange nacht te hebben Je krijgt geen slaap, meisje, maar je redt het wel [Chorus] I'm tryna fuck you in the middle of the night 1 AM, 2 AM, tweede ronde, drie, vier, vijf I wanna do all the freaky shit that you like, baby I'ma fuck you right, make sure you call me when you get off [Outro] Bel me als je klaarkomt Zorg ervoor dat je me belt als je klaarkomt Bel me als je klaarkomt Make sure you call me when you get off