Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris brown Songtekst: girl you loud

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris brown - girl you loud ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van girl you loud? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals girl you loud .

Origineel

Niggas won't ride for you, niggas won't die for you Bitch I'll ride for you, niggas won't die for you Fuckin' in the mornin', makin' love, fuckin' in the mornin' Wakin' up, fuckin' in the mornin', niggas won't ride for you I'm 'bout to get up on that ass right now Just love me, love me down, now And you a smoker, I'ma roll up, you blow it down One more, oh, oh, girl you loud I'm 'bout to get up on that ass right now Just love me, love me down, now And you a smoker, I'ma roll up, you blow it down One more, oh, oh, girl you loud I put that diamond in you, boo Put on your favorite birthday suit I hit them lights, we in the mood I'ma slide inside and don't you move Scorpio, sex drive for two Who else you know would die for you? Them niggas ain't livin' that shit I showed you shit them niggas won't ever do This year I do my thing 'Bout to put that def to shame So high, eyes low How you scream my name the only time you use in vain But I swear this time no foreplay and games Shoot it straight to your naval ring, put it back in, go again Lookin' at this mess we made but I can't take the blame This your bed, you lay in it I'ma lick it up, girl gon' play with it Taste so good, I put my face in it Now she runnin' from the dick, I told her stay with it I'm 'bout to get up on that ass right now Just love me, love me down, now And you a smoker, I'ma roll up, you blow it down One more, oh, oh, girl you loud I'm 'bout to get up on that ass right now Just love me, love me down, now And you a smoker, I'ma roll up, you blow it down One more, oh, oh, girl you loud Yeah you are Steppin' on my heart You're so cold right now And you tried to lay me down But I'm not scared of death, girl If I die, my love ain't gon' change 'Cause we're in deep, hold your breath, girl Baby I'm in so deep, and you just wanna be loud all night, girl This your bed, you lay in it I'ma lick it up, girl gon' play with it Taste so good, I put my face in it Now she runnin' from the dick, I told her stay with it I'm 'bout to get up on that ass right now Just love me, love me down, now And you a smoker, I'ma roll up, you blow it down One more, oh, oh, girl you loud I'm 'bout to get up on that ass right now Just love me, love me down, now And you a smoker, I'ma roll up, you blow it down One more, oh, oh, girl you loud

 

Vertaling

Negers zullen niet voor je rijden, negers zullen niet voor je sterven Bitch ik zal voor je rijden, niggas zullen niet voor je sterven Fuckin' in the mornin', makin' love, fuckin' in the mornin' Wakker worden, fuckin' in the mornin', niggas won't ride for you Ik sta op het punt om nu op die kont te gaan staan Just love me, love me down, now En jij bent een roker, ik rol op, jij blaast het naar beneden Nog een, oh, oh, meisje jij luid Ik sta op het punt om nu op die kont te gaan staan Just love me, love me down, now En jij bent een roker, ik rol het op, jij blaast het naar beneden Nog een, oh, oh, jij luidruchtige meid I put that diamond in you, boo Put on your favorite birthday suit I hit them lights, we in the mood I'ma slide inside and don't you move Schorpioen, seksdrift voor twee Who else you know would die for you? Die nikkers leven niet in die shit. Ik heb je iets laten zien wat zij nooit zullen doen. Dit jaar doe ik mijn ding 'Klaar om die def te schande te zetten So high, eyes low Hoe je mijn naam schreeuwt, de enige keer dat je hem ijdel gebruikt But I swear this time no foreplay and games Shoot it straight to your naval ring, put it back in, go again Kijkend naar deze puinhoop die we hebben gemaakt, maar ik kan de schuld niet op me nemen Dit is jouw bed, jij ligt erin I'ma lick it up, girl gon'play with it Smaakt zo goed, ik leg mijn gezicht erin Nu rent ze weg van de lul, ik zei dat ze erbij moest blijven I'm 'bout to get up on that ass right now Just love me, love me down, now En jij bent een roker, ik rol op, jij blaast het naar beneden Nog een, oh, oh, meisje jij luid I'm 'bout to get up on that ass right now Just love me, love me down, now En jij bent een roker, ik rol het op, jij blaast het naar beneden Nog een, oh, oh, meisje jij luid Yeah you are Steppin' on my heart You're so cold right now And you tried to lay me down But I'm not scared of death, girl If I die, my love ain't gonna change 'Cause we're in deep, hold your breath, girl Baby ik zit er zo diep in, en jij wilt de hele nacht luidruchtig zijn, meisje Dit is jouw bed, jij ligt erin I'ma lick it up, girl gon'play with it Smaakt zo goed, ik stop mijn gezicht erin Nu rent ze weg van de lul, ik zei dat ze erbij moest blijven I'm 'bout to get up on that ass right now Just love me, love me down, now En jij bent een roker, ik rol op, jij blaast het naar beneden Nog een, oh, oh, meisje jij luid I'm 'bout to get up on that ass right now Just love me, love me down, now And you a smoker, I'ma roll up, you blow it down Nog een, oh, oh, meisje jij luid