Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris brown Songtekst: gravity (stuck in the middle)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris brown - gravity (stuck in the middle) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gravity (stuck in the middle)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gravity (stuck in the middle) .

Origineel

Yeah, ye-ye-yeaah. Stuck in the middle of my past and my future. Stuck in between us. Tryina give love another try. But it's ripping me up. 'Cause I'd rather go on and be lonely. Give me that give up, so I'll be gone with the wind. Ooh-oh, girl, you gotta let me go. You never held me when I fall down, oh, face down. Far away, you bring me down like gravity. I just gotta run away, I need space. It's time for me to break away from you. It's time for me to get away. It's time for me to get away, oh oh oh. It's hard for me to run away, oh oh oh. It's hard for me to get away. Feeling lost, back and fourth. Jumping on this bumpy road. Can you please listen to me?. I don't need the games, girl, I want out. Middle of the street, on my knees. With the traffic on the highway I used to believe. You were good for me. My life's turning upside down. Girl, you gotta let me go. You never held me when I fall down, oh, face down. Far away, you bring me down like gravity. I just gotta run away, I need space. It's time for me to break away from you. It's time for me to get away. It's hard for me to get away, oh oh oh. It's hard for me to run away, oh oh oh. It's hard for me to get away. Now I'm falling faster. Your love's my disaster. Let me live. I can't take this anymore. Now I'm falling with. Your love's my disaster. Let me live, oh oh oh. Far away, you bring me down like gravity. I just gotta run away, I need space. It's time for me to break away from you. It's time for me to get away. It's hard for me to get away, oh oh oh. It's hard for me to run away, oh oh oh. It's hard for me to get away. Oh. Yeah, ye-ye-yeaah. Oh oh oh. Yeah, ye-ye-yeaah. I know it's hard for me to get away from you. It's hard for me to get away. It's hard for me to run away. It's hard for me to get away

 

Vertaling

Ja, ye-ye-yeaah. Vast in het midden van mijn verleden en mijn toekomst. Vast tussen ons. Proberen de liefde nog een keer te proberen. Maar het verscheurt me. 'Omdat ik liever verder ga en eenzaam ben. Geef me dat op, dan ben ik weg met de wind. Ooh-oh, meisje, je moet me laten gaan. Je hebt me nooit vastgehouden als ik neerval, oh, gezicht naar beneden. Ver weg, je brengt me naar beneden als de zwaartekracht. Ik moet gewoon weglopen, ik heb ruimte nodig. Het is tijd voor mij om los te breken van je. Het is tijd voor mij om weg te gaan. Het is tijd voor mij om weg te gaan, oh oh oh. Het is moeilijk voor me om weg te lopen, oh oh oh. Het is moeilijk voor me om weg te gaan. Voel me verloren, heen en weer. Springen op deze hobbelige weg. Kun je alsjeblieft naar me luisteren? Ik heb de spelletjes niet nodig, meisje, ik wil eruit. Midden op straat, op mijn knieën. Met het verkeer op de snelweg geloofde ik vroeger. Jij was goed voor mij. Mijn leven staat op zijn kop. Meisje, je moet me laten gaan. Je hebt me nooit vastgehouden als ik neerval, oh, gezicht naar beneden. Ver weg, je brengt me naar beneden als de zwaartekracht. Ik moet gewoon weglopen, ik heb ruimte nodig. Het is tijd voor mij om me los te maken van jou. Het is tijd voor mij om weg te komen. Het is moeilijk voor me om weg te komen, oh oh oh. Het is moeilijk voor me om weg te lopen, oh oh oh. Het is moeilijk voor me om weg te komen. Nu val ik sneller. Jouw liefde is mijn ramp. Laat me leven. Ik kan dit niet meer aan. Nu val ik met. Jouw liefde is mijn ramp. Laat me leven, oh oh oh. Ver weg, je brengt me naar beneden als de zwaartekracht. Ik moet gewoon weglopen, ik heb ruimte nodig. Het is tijd voor mij om los te breken van je. Het is tijd voor mij om weg te komen. Het is moeilijk voor me om weg te komen, oh oh oh. Het is moeilijk voor me om weg te lopen, oh oh oh. Het is moeilijk voor me om weg te gaan. Oh. Yeah, ye-ye-yeaah. Oh oh oh. Yeah, ye-ye-yeaah. Ik weet dat het moeilijk voor me is om bij je weg te gaan. Het is moeilijk voor me om weg te komen. Het is moeilijk voor me om weg te lopen. Het is moeilijk voor me om weg te komen