Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris brown Songtekst: one on one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris brown - one on one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one on one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one on one .

Origineel

I don't have to leave, so I'm gonna stay over. Climb on top of me, just ride, just ride it. It's is gonna be me and you together. One on one when I love ya. One on one when I love ya. I ain't worried 'bout shit, baby (when I love ya). All of your rent paid (when I love ya). Give you all of my shit, babe (when I love ya). Whatever you buy, it's okay. I see you trying on that dress, pick up them J's for me. Spend it all on you, all for you, let's go all the way. This guy gon' leave her there. You got me going crazy. Girl, I'm outta my mind. Must not know me. I can't hit it one time. Girl, you know I gotta come back. Cause you blow my mind, along with other things. And can we go round three?. Don't waste this time wasting time. Break that body down. And do a slow whine just for me. Cause I. I don't have to leave, so I'm gonna stay over. Climb on top of me, just ride, just ride it. It's is gonna be me and you together. One on one when I love ya. One on one when I love ya

 

Vertaling

Ik hoef niet weg, dus ik blijf hier. Klim bovenop me, gewoon rijden, gewoon rijden. Het is gonna be ik en jij samen. Eén op één als ik van je hou. Een op een als ik van je hou. I ain't worried 'bout about shit, baby (when I love ya). Al je huur betaald (wanneer ik van je hou). Ik geef je al mijn shit, babe (als ik van je hou). Wat je ook koopt, het is oké. Ik zie je die jurk passen, haal die J's voor me. Geef het allemaal uit aan jou, allemaal voor jou, laten we er helemaal voor gaan. Die vent laat haar daar achter. Je maakt me gek. Meid, ik ben gek geworden. Je moet me niet kennen. Ik kan het niet één keer raken. Meisje, je weet dat ik terug moet komen. Want je blaast mijn geest, samen met andere dingen. En kunnen we ronde drie doen? Verspil deze tijd niet. Breek dat lichaam af. En doe een slow whine alleen voor mij. Want ik... ik hoef niet weg, dus ik blijf hier. Klim bovenop me, gewoon rijden, gewoon rijden. Het is gonna be ik en jij samen. Eén op één als ik van je hou. Een op een als ik van je hou