Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris brown Songtekst: she loves me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris brown - she loves me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she loves me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she loves me .

Origineel

Oh girl I been looking for somebody who gon' hold me down in this cold world Where you girl? Oh Oh girl, (She don't love me like she say she do) Oh girl, (She don't love me like she say she do) Oh girl, (She don't love me like she say she do) Oh girl, (If she did then why she say she do?) Oh, (She don't love me like she say she do) Oh, (She don't love me like she say she do) Oh, (She don't love me like she say she do) She don't do the shit she say she do Monday, she acting like she don't really miss me Tuesday, I feel a difference in her kiss Wednesday, we se, we argue when we finish Thursday she tripping, club all night Friday Stand by me, Whitney and Bobby, be my rock girl Paparazzi no freedom but at the house girl And baby I don't wanna leave ya, baby I don't wanna leave But baby, I don't really need ya either Frontin' hard I'm scared to love Perfect career, perfect face and that ass, ooh I'm scared of her Got too much to lose, doing you, but you worth it If we make it we deserve it Oh girl I been looking for somebody who gon' hold me down in this cold world Where you girl? Oh Oh girl, (She don't love me like she say she do) Oh girl, (She don't love me like she say she do) Oh girl, (She don't love me like she say she do) Oh girl, (If she did then why she say she do?) Oh, (She don't love me like she say she do) Oh, (She don't love me like she say she do) Love, (She don't love me like she say she do) She don't do the shit she say she do (Let me tell you 'bout oh girl) She say she me ride or die but she barely smile Went to prison you acting different, where you at now? I need a soldier, someone real, someone to come get me When all odds against me, I need a Navy Seal If that you can't do, you don't love me like you say you do Loyal and honesty, the only way we make it through Sometimes, she be sweet as cotton candy But most time, she look at me like she can't stand me I need sunshine, a bad chick to make me happy Sex me laughing, text me something nasty System against me, the world call me a outcast So I need a down chick, if you ain't down, you down bad Oh girl I been looking for somebody who gon' hold me down in this cold world Where you girl? Oh Oh girl, (She don't love me like she say she do) Oh girl, (She don't love me like she say she do) Oh girl, (She don't love me like she say she do) Oh girl, (If she did then why she say she do?) She don't love me like she say she do She don't love me like she say she do She don't love me like she say she do But she don't do the shit she say she do

 

Vertaling

Oh meisje Ik ben op zoek naar iemand die me vasthoudt in deze koude wereld Waar ben je, meisje? Oh Oh meisje, (Ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) Oh meisje, (Ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) Oh meisje, (Ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) Oh meisje, (Als ze dat deed, waarom zegt ze dan van wel?) Oh, (ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) Oh, (ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) Oh, (ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) She don't do the shit she say she do Maandag, ze doet alsof ze me niet echt mist Dinsdag, ik voel een verschil in haar kus Woensdag, we naaien, we ruziën als we klaar zijn. Donderdag is ze aan het trippen, de hele nacht in de club vrijdag Stand by me, Whitney and Bobby, be my rock girl Paparazzi no freedom but at the house girl And baby I don't wanna leave ya, baby I don't wanna leave But baby, I don't really need ya either Frontin' hard I'm scared to love Perfecte carrière, perfect gezicht en die kont, ooh ik ben bang voor haar Got too much to lose, doing you, but you worth it If we make it we deserve it Oh meisje Ik ben op zoek naar iemand die me vasthoudt in deze koude wereld Waar ben je, meisje? Oh Oh meisje, (Ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) Oh meisje, (Ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) Oh meisje, (Ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) Oh meisje, (Als ze dat deed, waarom zegt ze dan van wel?) Oh, (ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) Oh, (ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) Love, (Ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) She don't do the shit she say she do (Laat me je vertellen over oh meisje) She say she me ride or die but she barely smile Went to prison you acting different, where you at now? I need a soldier, someone real, someone to come get me When all odds against me, I need a Navy Seal Als je dat niet kan doen, hou je niet van me zoals je zegt dat je doet Loyaliteit en eerlijkheid, de enige manier waarop we het redden Soms, is ze zo zoet als suikerspin Maar meestal kijkt ze me aan alsof ze me niet kan uitstaan Ik heb zonneschijn nodig, een slechte meid om me gelukkig te maken Sex me laughing, text me something nasty Het systeem tegen me, de wereld noemt me een verschoppeling So I need a down chick, if you ain't down, you down bad Oh meisje I been looking for somebody who gon' hold me down in this cold world Waar ben je, meisje? Oh Oh meisje, (Ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) Oh meisje, (Ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) Oh meisje, (Ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet) Oh meisje, (Als ze dat deed, waarom zegt ze dan van wel?) Ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet Ze houdt niet van me zoals ze zegt dat ze doet She don't love me like she say she do But she don't do the shit she say she do