Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris brown Songtekst: spend it all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris brown - spend it all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spend it all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spend it all .

Origineel

Go 'head, do ya dance. I know you see all of this money in my hand. And if you keep doin it for me. Imma spend it all (x2). Just got my check I'm bout to spend it on the whole club. Half of these niggas can't pay rent after it's ova. Two chicks me, hit bipolar. Jamaican-Indian chicks they totem pole up. The way you move ya body girl. Make me wanna feel ya body girl. Girl I know you want it, ain't no change for all these hundreds. I'm about to make it rain, they should change your name to stormy. Girl you know my dick's enormous. Girl I love your performance. She said she was from New Orleans. Tryna sting her like a hornet. Upgrade her, that's a bonus. Her booty that's what I'm bonin'. Go 'head, do ya dance. I know you see all of this money in my hand. And if you keep doin it for me. Imma spend it all (x2). It's alright, it's ok. Girl just keep poppin' that booty in my face. And if you keep poppin' dat booty. Imma spend it all (x2). Leggo, my eyes shit cuz her booty all in my face. I touch, no computer she in myspace. Damn look at mami lose it watch her girate. Breezy up in this bitch like a vibrate. ?Tor, V.I.P. with 2 of them. Got 2 cheeks use your booty for the A.T.M.. Credit cards, take off your bra have a menage. Particular, vehicular, call me the sarge. Round booty from the A-Town. Pull her hair, can't see nothing from the waist down. For them dollars make her holler like "woah". And my transactions got them Jacksons, Michael. You corny rappers can't be serious. Cuz deep down we know you pussy, period.. So now it's back to getting more hoes. You niggas lack delivery, Digiorno. Go 'head, do ya dance. I know you see all of this money in my hand. And if you keep doin it for me. Imma spend it all (x2). It's alright, it's ok. Girl just keep poppin' that booty in my face. And if you keep poppin' dat booty. Imma spend it all (x2). I'm feeling myself, done had a couple drinks, I start to feeling myself. I start to dance up on ya feeling under your belt. I need a tipper, when I'm dancing you put the money on my thighs. Just watch me real low but Imma need a lil more if Imma take it all off. Need you to dig in your pocket it's deeper. You say you a spender, then put your money where your mouth is. Go 'head, do ya dance. I know you see all of this money in my hand. And if you keep doin it for me. Imma spend it all (x2). It's alright, it's ok. Girl just keep poppin' that booty in my face. And if you keep poppin' that booty. Imma spend it all (x2)

 

Vertaling

Ga je gang, doe je dansje. Ik weet dat je al dat geld in mijn hand ziet. En als je het blijft doen voor mij. Ik ga het allemaal uitgeven (x2). Ik heb net mijn cheque gekregen en sta op het punt om het uit te geven aan de hele club. De helft van deze nikkers kunnen de huur niet meer betalen als het voorbij is. Twee meiden die ik heb, zijn bipolair. Jamaicaans-Indiaanse meiden, ze staan totempaal omhoog. De manier waarop je je lichaam beweegt, meisje. Maak dat ik je lichaam wil voelen, meisje. Meisje ik weet dat je het wilt, is geen wisselgeld voor al deze honderden. Ik sta op het punt om het te laten regenen, ze zouden je naam moeten veranderen in stormachtig. Meid je weet dat mijn lul enorm is. Meisje, ik hou van je optreden. Ze zei dat ze uit New Orleans kwam. Ik probeer haar te steken als een horzel. Haar opwaarderen, dat is een bonus. Haar kontje, dat is wat ik wil. Ga je gang, doe je dansje. Ik weet dat je al dat geld in mijn hand ziet. En als je het blijft doen voor mij. Ik zal het allemaal uitgeven (x2). Het is al goed, het is ok. Meisje gewoon blijven poppin 'dat booty in mijn gezicht. En als je blijft poppin 'dat booty. Ik zal het allemaal uitgeven (x2). Leggo, my eyes shit cuz her booty all in my face. Ik raak, geen computer ze in myspace. Verdomme kijk naar mami, ze gaat uit haar dak. Breezy up in deze bitch als een triller. ?Tor, V.I.P. met 2 van hen. Heb 2 wangen, gebruik je kontje voor de A.T.M.. Credit cards, doe je beha uit en heb een menage. Speciaal, voertuigen, noem me de sergeant. Rond kontje van de A-Town. Trek aan haar haar, kan niets zien vanaf de taille naar beneden. Voor die dollars laat je haar schreeuwen als "woah". En mijn transacties hebben de Jacksons, Michael. Jullie oubollige rappers kunnen niet serieus zijn. Want diep van binnen weten we dat je een watje bent, punt... Dus nu is het terug naar meer hoeren krijgen. Jullie nikkers hebben geen levering, Digiorno. Ga je gang, doe je dans. Ik weet dat je al dat geld in mijn hand ziet. En als je het voor mij blijft doen. Zal ik het allemaal uitgeven (x2). Het is al goed, het is ok. Meisje gewoon blijven poppin 'dat booty in mijn gezicht. En als je blijft poppin 'dat booty. Ik zal het allemaal uitgeven (x2). Ik voel mezelf, ik heb een paar drankjes op, ik begin mezelf te voelen. Ik begin te dansen op je gevoel onder je riem. Ik heb een fooi nodig, als ik dans leg je het geld op mijn dijen. Kijk maar naar me, maar ik heb iets meer nodig als ik het allemaal uitdoe. Ik heb je nodig om in je zak te graven, het is dieper. Je zegt dat je geld uitgeeft, zet dan je geld waar je mond is. Doe je hoofd, doe je dans. Ik weet dat je al dit geld in mijn hand ziet. En als je het voor mij blijft doen. Zal ik het allemaal uitgeven (x2). Het is al goed, het is ok. Meisje gewoon blijven poppin 'dat booty in mijn gezicht. En als je blijft poppin 'dat booty. Ik geef het allemaal uit (x2)