Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris brown Songtekst: talk that shit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris brown - talk that shit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van talk that shit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals talk that shit .

Origineel

Girl I know we fussin every little. Thing I say. Ain't right now. You callin me names and I see. The pain. That's in your eyes. Then we be makin love all. Around then I got. My body in between your thighs. (oh baby). I like it when we make up. Keep it up keep it goin cuz you fine. And you know it. I love it when you talk that shit. Yeah. I love it when you talk that shit. Yell it out so I can. Hear it cuss me out. Make me fell it. I love it when you talk that shit. Shit ( talk that shit ) I love it. When you talk that shit. ( talk that shit ). God damn it I just like. Everything you do cause. I kanow you keep me in. Check. And if girl tryto push. Up on me you won't. Hesitate to grab her. By her neck. A little crazy bu you amazing. Tou ain't scared. To show your bad side. Ooo baby. You the one that I want the one. That I love. Keep it up keep it goin cuz you fine. And you know it. I love it when you talk that shit. I love it when you talk that shit. Yell it out so I can. Hear it cuss me out. Make me feel it. I love it when you talk that shit. Shit ( talk that shit ) I love it. When you talk that shit. ( talk that shit ). Teel me shut up tell. No you get fed up I. Let you. Throw my phone. Then you tell me to the. Left to the left then I'm. Right back fot the sex. For the sex. I know you mad now. But later on yeah we. Gone. Take it to the room. You can let out all of. Your aggression and. Put it. All on me. Like I hate you, you ain't. Shit but I love you. Don't nobody else make. Me mad. As you. But when we makin. Love doe I'm glad its. You. Ladies sing it. I hate you, you ain't shit. But I love you. Don't nobody else make. Me mad. As you. But when we. Makin love doe. I'm glad its you. Keep it up keep it goin cuz you fine. And you know it. I love it when you talk that shit. I love it when you talk that shit. Yell it out so I can. Hear it cuss me out. Make me feel it. I love it when you talk that shit. Shit ( talk that shit ) I love it. When you talk that shit. ( talk that shit )

 

Vertaling

Meisje, ik weet dat we ons druk maken om elk klein. Ding dat ik zeg. Is niet goed nu. Je noemt me namen en ik zie. De pijn. Dat is in je ogen. Dan bedrijven we de liefde. Rond dan heb ik. Mijn lichaam tussen je dijen. (oh baby). I like it when we make up. Ga zo door, want je bent goed. En je weet het. Ik hou ervan als je zo praat. Ja. Ik hou ervan als je dat zegt. Schreeuw het uit zodat ik het kan horen. Hoor het me uitschelden. Laat het me voelen. Ik hou ervan als je zo praat. Shit ( praten die shit ) Ik hou ervan. Als je zo praat. ( praten die shit ). Godverdomme, ik vind het gewoon leuk. Alles wat je doet, omdat... Ik weet dat je me binnen houdt. Rekening. En als een meisje me probeert te pushen. op me te duwen zal je niet. Aarzel je niet om haar te grijpen. Bij haar nek. Een beetje gek, maar jij bent geweldig. Je bent niet bang. Om je slechte kant te laten zien. Ooo baby. Jij bent degene die ik wil, degene. Waar ik van hou. Ga zo door, want je bent goed. En je weet het. Ik hou ervan als je zo praat. Ik hou ervan als je zo praat. Schreeuw het uit zodat ik het kan horen. Hoor het, scheld me uit. Laat het me voelen. Ik hou ervan als je zo praat. Shit ( praten die shit ) Ik hou ervan. Als je zo praat. ( praten die shit ). Teel me shut up vertellen. Nee je krijgt er genoeg van ik. Laat je. Gooi mijn telefoon. Dan zeg je me naar de. Links naar links dan ben ik. Rechts terug voor de seks. Voor de seks. Ik weet dat je nu boos bent. Maar later ja wij. Weg. Neem het mee naar de kamer. Je kan al je. Je agressie en. Zet het. Allemaal op mij. Alsof ik je haat, dat doe je niet. Shit, maar ik hou van je. Niet niemand anders maken. Me gek maken. Zoals jij. Maar als we. Liefde doen ben ik blij dat het. Jij. Dames zingen het. Ik haat je, je bent niets. Maar ik hou van je. Maak niemand anders. Me gek. Zoals jij. Maar als we. De liefde bedrijven. Ik ben blij dat jij het bent. Keep it up keep it goin cuz you fine. En je weet het. Ik hou ervan als je zo praat. Ik hou ervan als je zo praat. Schreeuw het uit zodat ik het kan horen. Hoor het, scheld me uit. Laat het me voelen. Ik hou ervan als je zo praat. Shit ( praten die shit ) Ik hou ervan. Als je zo praat. ( praten die shit )